Corina - "E atat de bine sa fii insarcinata!"

 Revista VIVA
.

Si-a propus ca dupa nastere sa ia o pauza pana in primavara anului viitor. Promite o revenire in forta, iar renumele international e primul tel de pe lista.

 

 


Ai avut probleme cu vestimentatia? De unde ti-ai luat hainele?

Pe de o parte, nu am luat in greutate prea mult, asa incat mare parte din hainele pe care le purtam inainte de a ramane gravida le folosesc fara probleme si acum. Pentru ocaziile mai speciale la care am fost invitata, in special nuntile unor prieteni, fie am apelat la tinute din magazinul Cochet Concept Store al Laurei Vargalui, stilista mea, fie am apelat la creatiile cool ale Anei Alexe, un designer foarte talentat cu care colaborez de ceva vreme.

Care a fost prima reactie cand ai aflat ca esti insarcinata, mai ales ca nu planuisesi asta?
Recunosc ca initial m-am speriat nitel, pentru ca nu stiam cum voi face fata tuturor acestor transformari din mine. Insa dincolo de toate aceste mici spaime inerente in cazul primului copil, vestea ca vom avea un bebe ne-a bucurat imens atat pe mine, cat si pe iubitul meu.

Ce fel de tata crezi ca va fi iubitul tau? Genul tandru sau autoritar?
Iubitul meu va fi, sunt convinsa, un tata… responsabil! Va fi tandru, fara indoiala, dar si autoritar, daca situatia o va cere.


V-ati gandit la un nume pentru copil? Ati stabilit ceva pana acum?

Inca nu, desi „lucram din greu la chestia asta! O sa-l cheme probabil si Ioan, la fel ca pe tatal lui.


Chiar inainte sa afli ca esti insarcinata, declarai ca te simti pustoaica inca si ca vrei sa mai copilaresti. Te mai simti la fel acum?

Inca ma mai simt pustoaica, doar ca intre timp am realizat ca nu exista bucurie mai mare decat aceea de a copilari alaturi de bebelusul tau. Exact asta ma pregatesc sa fac!


Ce modalitate de a naste vei alege? Avand in vedere stilul tau nonconformist, nu ne-ar mira sa alegi varianta nasterii in apa.

Nu stiu inca la ce modalitate voi apela, ramane sa stabilesc impreuna cu doctorita care are grija de mine… E drept, am luat in calcul si varianta nasterii in apa, dar in Romania e inca o metoda experimentala, iar varianta de a naste astfel in strainatate nu ne incanta prea tare. Asta ar presupune sa petrecem primele Sarbatori impreuna cu bebelusul departe de casa si de familiile noastre.

Oana Popoiag, Fotograf Marius Baragan, Stilist Laura Vargalui, Machiaj Miki Puran, Coafura Geta Voinea, Vestimentatie Cochet Image Store. Jucariile au fost asigurate de IKEA. Multumim pentru sprijin.

 

 

VEZI GALERIA FOTO

 

VEZI CORINA – MAKING OF

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton