Andreea Mantea pune pret pe amintiri

 Revista VIVA
.

Panasonic a ales ca locatie un showroom de mobila, Natuzzi, si ca gazda, o fata frumoasa, Andreea Mantea pentru a lansa cea mai mica si cea mai usoara camera foto cu obiective interschimbabile din lume, Panasonic LUMIX DMC G1.

 

In asemenea context, toata lumea s-a simtit ca acasa, testand noile aparate, mici si performante, prin imortalizarea prezentarii colectiei de accesorii semnata Kristina Dragomir.

 

Andreea Mantea

 

Fiind pasionata de arta fotografica, Andreea nu a plecat de la eveniment fara noua inventie:' Desi deseori eu sunt cea fotografiata, ma pasioneaza si sa stau de partea cealalta a aparatului si sa descopar eu insami lumea. Si de ce nu, sa descopar fotograful din mine!

 

Este un exercitiu pe care l-am inceput de putina vreme, in zilele lungi petrecute pe drum, in orase si locuri noi, pe care le vad pentru prima data si pe care sunt tentata sa le pastrez apoi… intr-un album. Asa ca fac zeci, sute de fotografii oriunde as merge'.

 

Lucian Mandruta, si el un obisnuit al bliturilor, a avut cateva cuvinte de lauda despre G1.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton