Corina Caragea: Un zambet de milioane

 Revista VIVA
.

Corina Caragea: Un zambet de milioane

Corina Caragea: Un zambet de milioane

O parte din ratingul stirilor Pro TV din sport se datoreaza zambetului ei. Frumusetea i-a creat insa si probleme, presa inventand povesti de dragoste intre ea si Chivu, Daniel Niculae sau Lucian Viziru. Corina Caragea (24) a preferat sa uite si sa aiba grija de relatia cu iubitul ei, „un baiat absolut normal, necunoscut publicului.

Ai facut doua facultati, Jurnalismul si Relatiile Publice. Cum ai ajuns in televiziune?
Am fost omul potrivit la locul potrivit. Prin anul 2 de facultate, un prieten a vazut un anunt pe un post de stiri, am trimis CV-ul, am dat un interviu si am fost admisa. Cand m-am prezentat atunci la casting, nici nu mi-a dat prin cap ca o sa ajung aici, la Pro TV.

Zambetul tau e fermecator. Cat te-a ajutat el in obtinerea job-ului de prezentator?
Fizionomia si tonusul sunt primele lucruri pe care un telespectator le observa la cel care-i aduce vesti si informatii. Restul este munca s dictie, pregatire teoretica si practica in redactarea stirilor, perseverenta si rabdare.

Ai si niste trasaturi deosebite, de parca n-ai fi romanca. Ce radacini are familia ta?
Sunt romanca, la fel ca toate rudele mele.

Parintii tai au vreo legatura cu televiziunea? Ce meserii au?
Nu au nicio legatura cu acest domeniu. Au meserii normale, ei si-au dorit ca eu sa-mi termin studiile si sa fac ceea ce-mi place.

Ai debutat la Realitatea la jurnalul sportiv. Cum s-a intamplat sa te muti la Pro TV?
Am primit un telefon de la Costi Mocanu, director executiv la departamentul sport din Pro TV, care ma vazuse la stiri. De aici nu a mai durat mult pana cand m-am transferat s 7 iulie 2005 si uite asa, au si trecut 2 ani.

Felul in care prezinti stirile seamana foarte mult cu acela al Ralucai Arvat. Te-a inspirat colega ta mai experimentata?
Felul in care eu si Raluca prezentam este stilul Pro TV. Nu este stilul impus de ea, nici de mine, ci de Costi Mocanu. El ne-a indrumat si ne-a sfatuit pe amandoua.

Ai inceput sa fii mai mult in atentia publicului de cand esti la Pro TV. Care este partea buna si care sunt dezavantajele?
Mutarea la Pro TV are partile ei bune si mai putin placute, intrucat celebritatea e o sabie cu doua taisuri. Cerintele sunt pe masura aici. Toti ochii sunt pe tine si nu ti se trece cu vederea nimic. Pentru cei de acasa esti un exemplu, dar si un subiect de disecat s cum te imbraci, cum te porti, cum vorbesti, cu cine umbli etc. Asa cum eu intru in casele lor in fiecare zi, si telespectatorii vor sa intre in viata mea. Sunt reviste care din dorinta de a vinde inventeaza tot felul de lucruri sau imi scot cuvintele din context, le interpreteaza. Aceasta este una din consecintele faptului ca apar pe micul ecran, pe care trebuie sa o accept si nu pot decat sa am incredere ca publicul meu vrea sa faca diferenta intre un jurnalist si un om care daca are un pix in mana crede ca e jurnalist, intre o informatie verificata si una inventata etc.

In toate pozele de paparazzi esti super camuflata. Simti nevoia sa te ascunzi in permanenta?
Scopul meu cand imi pun hainele pe mine este sa imi placa felul in care imi vin, sa se potriveasca starii mele de spirit, locatiei si vremii de afara. Atata tot. Nu ma camuflez, ca nu sunt infractor. Iar ochelarii de soare au un singur scop: sa ma protejeze de soare.

Ce ti se cer mai des? Autografe sau numarul de telefon?
Autografe.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton