Portia de Rossi infierbanta platourile de filmare

 Revista VIVA
.

Portia de Rossi infierbanta platourile de filmare

Portia de Rossi infierbanta platourile de filmare

Portia de Rossi, aparitia absolut tulburatoare din serialul Ally McBeal va avea un rol mai mult decat incitant in noul sezon din Nip/ Tuck.

Noile episoade din serialul Nip/ Tuck se anunta de-a dreptul fierbinti, deoarece Portia de Rossi vine in calitate de guest-star, facand pereche cu actrita britanica Joely Richardon.

Scenele in care apar cele doua actrite sunt atat de provocatoare, incat pana si membrii echpei de filmare au fost socati. Personajul interpretat de Portia va avea o relatie foarte fierbinte cu personajul jucat de Joely.

Cele doua actrite au vieti total diferite in afara platoului de filmare. Joely Richardon isi dedica timpul fiicei sale, Daisy, nascuta in urma casatoriei cu Tim Baven, un mariaj sfarsit printr-un divort. In timp ce Portia de Rossi are o relatie de mai mult timp cu foarte cunoscuta prezentatoare TV, Ellen DeGeneres.

Un text de: Florentina Liutic, Foto: http://ellen.4thdimension.info.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton