Amfitrion international - Nicky Hilton

 Revista VIVA
.

Amfitrion international – Nicky Hilton

Amfitrion international – Nicky Hilton

„Prea putin ma intereseaza daca hainele cu care ma imbrac nu sunt in tendinte. As fi o snoaba daca ar conta. Cam asta e filozofia mea legata de moda.

Zvapaiata Nicky a fost initial un copil cuminte. Atat de cuminte ca a ajuns sa urmeze liceul in cadrul Manastirii Sacre Coeur. Cand a venit vremea colegiului, a spus adio traiului manastiresc si a ales prestigioasele Fashion Institute of Technology si Parsons School of Design. A frecventat catva timp cursurile, dar convinsa ca oricum se va descurca, nu s-a ostenit sa le si termine.

Primele joburi au fost de model. Nicky a fost pana de curand imaginea brandului de lenjerie Antz Pantz, alaturi de una din multele sale prietene, Kimberly Stewart. Heatherette isi incepe si isi incheie intotdeauna defilarile pe podium cu Nicky si Paris. Celebritatea de care se bucura acum a venit insa dupa ce editia americana a FHM a publicat un pictorial torid cu ea si Paris. Presa de pretutindeni a facut referire la fotografiile respective cand le-a catalogat pe fete drept cele mai sexy mostenitoare din lume.

Trecerea de la model la designer s-a produs inevitabil, cand in 2003, o creatoare de moda din Japonia a apelat la imaginea celebrelor surori Hilton pentru a lansa pe piata o linie de genti si alte accesorii. Campania a avut un succes rasunator: toate pustoaicele din Tokyo erau innebunite sa aiba „posetutele Hilton. Producatorii nu au stat pe ganduri si le-au invitat pe Nicky si Paris sa vina cu propriile lor sugestii de design pentru noua colectie. Trei ani si trei milioane de dolari (obtinuti din afacerea cu gentutele) mai tarziu, Nicky a prins curaj si a decis sa mearga pe cont propriu. In 2006, si-a lansat propria linie de vestimentatie, „Chic by Nicky Hilton, cu creatii pentru femei si adolescente deopotriva.

Televiziunea ar fi fost urmatorul pas pentru orice aspiranta la titlul de vedeta. Nu si pentru Nicky, care a refuzat politicos oferta celor de la Fox, dornici sa realizeze un reality-show avandu-le ca protagoniste pe mostenitoarele Hilton. Paris insa a acceptat bucuroasa, urmand ca partitura lui Nicky sa-i revina prietenei, Nicole Richie. Reality-show-ul, intitulat „The Simple Life, le-a oferit milioanelor de gura casca sansa de a le vedea pe rasfatatele Americii trudind pe la ferme, curatand cuibare si mulgand vaci. Previzibil, proiectul s-a bucurat de un mare succes. Iar Nicole Richie a devenit in ochii publicului noua sora a lui Paris.

Motivul refuzului lui Nicky de a aparea in „The Simple Life a starnit multe semne de intrebare. De fapt, Nicky pur si simplu nu se vedea curatand grajduri, nici macar de dragul distractiei. Au urmat zvonuri cum ca relatia dintre ea si Paris s-ar cam fi racit. Nicky a negat zambind: „Paris e in continuare cea mai buna prietena a mea, doar ca am ales sa urmam drumuri diferite.

Si, spre deosebire de Paris, ea chiar a evitat sa-si lege numele de scandaluri. Dar, daca am vrea cu tot dinadinsul sa ne legam de ceva, am gasi. In 2003, s-a casatorit cu Todd Andrew Meister, un mai vechi prieten din copilarie, si el fiu de bogatasi. Dupa nici trei luni de casnicie, cuplul a anuntat sa se desparte. Pentru a-si proteja averea, Nicky a facut tot posibilul ca mariajul sa nu se termine in divort, ci sa fie pur si simplu anulat. Lasand la o parte viata amoroasa, a mai tinut ocupate primele pagini si cu noul ei proiect hotelier, „Nicky O, intrand in conflict cu partenerii de afaceri in urma incalcarii unor clauze. Nicky ramane insa cu fruntea sus si cu povata stra-strabunicului Conrad in suflet: „Oamenii de succes fac greseli, dar nu renunta niciodata.

Text: Catalina Sevastre; Fotografii: http://nickyhilton.com/

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton