Anna Lesko - Greu de sedus

 Revista VIVA
.

Anna Lesko – Greu de sedus

Anna Lesko – Greu de sedus

Una dintre cele mai exotice aparitii din peisajul muzical romanesc tocmai si-a lansat un dvd cu 10 videoclipuri care vorbesc despre viata ei de artista. Am profitat de acest eveniment sa vedem ce mai face Anna Lesko.

Anna Lesko

Cu greu am gasit-o pe Anna Lesko. Mai corect spus, de gasit o gaseam, dar nu reuseam nicicum sa ma intalnesc cu ea din cauza programului hiperincarcat al artistei. La un moment dat, am crezut ca lupta este definitiv pierduta, ca nu am nicio sansa sa stau fata in fata cu Anna pentru o discutie lunga si sincera. Ultima oara, ne-am intalnit la Callatis, in culise, inainte sa intre pe scena. Aglomeratie, nebunie si cateva amabilitati aruncate in fuga, plus o promisiune nesigura pentru un viitor interviu, candva… Dar iata ca a venit momentul in care am reusit sa stabilim o zi si o ora. Nu stiu de ce, ma asteptam la o aparitie sofisticata: mult fard, tocuri si o tinuta extravaganta. Anna a intarziat doar 5 minute… peste 3 ore, asa ca am avut suficient timp sa ma imprietenesc cu Radu Groza, managerul ei si cu Dana Dorian, celebra profesoara de canto. Ma asteptam, dintr-o clipa intr-alta, sa primesc un telefon in care Anna sa anunte ca este retinuta de treburi urgente si nu mai poate onora intalnirea. Insa si-a facut aparitia, iar camera parca s-a umplut de lumina. Trebuie sa va spun ca este la fel de frumoasa in realitate ca in fotografii. Nu este nicio diferenta. Incercam sa-i gasesc cel mai mic defect privind-o prin uriasul buchet de trandafiri galbeni pe care mi-l pusese in brate. Sunt cele mai frumoase scuze pe care le-am primit vreodata, asa ca n-am avut incotro si, in ciuda amanarilor si a intarzierii, am indragit-o pe loc. }inuta sport, trening si pantofi de sala, machiaj si bronz, ambele discrete, atat cat sa-i puna in valoarea infatisarea perfecta. Indata s-a incins o discutie despre copilarie, muzica, dvd-ul pe care abia l-a lansat, pasiunea pentru muzica, design vestimentar, pictura, varsta de 28 de ani pe care abia a implinit-o si inevitabil despre… Irinel Columbeanu, omul care i-a marcat viata.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton