Woody Allen va monta o opera de Puccini

 Revista VIVA
.

Woody Allen va monta o opera de Puccini

Woody Allen va monta o opera de Puccini

Woody Allen

Regizorul american Woody Allen va lasa de-o parte camera de filmat pentru a monta o bucata din „Il Trittico', un grupaj de trei opere intr-un act, creatia lui Puccini.

Directorul general al operei din Los Angeles, nimeni altul decat Placido Domingo, s-a declarat fericit de viitoarea colaborare pe care si-o dorea de mult timp.

„Am convins multi regizori sa participe la punerea in scena a unei opere, de pilda John Schlesinger cu „Povestile lui Hoffmann' pe scena Covent Garden de la Londra. Si am inceput tratativele cu Woody Allen acum patru ani', a declarat Placido Domingo intr-un comunicat.

Woody Allen (71 ani) a castigat Oscarul, atat pentru regie („Annie Hall' – 1977), cat si pentru scenariu („Hannah and Her Sisters' -1986).

„Il Trittico' va fi montata incepand cu luna septembrie. Woody Allen se va ocupa de opera „Gianni Schicchi'. Celelalte doua opere – „Il Tabarro' si „Suor Angelica' vor fi montate de William Friedkin, cel care a regizat „Exorcistul'.

Un text de: Florentina Liutic, Foto: www.cinemagia.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton