Anna Lesko - Greu de imblanzit

 Revista VIVA
.

Anna Lesko – Greu de imblanzit

Anna Lesko – Greu de imblanzit

A invatat repede legile junglei. Are instincte de pisica salbatica si-i place teribil acest rol. Numai ca, la sedinta foto, ne-a surprins prin jovialitate si umor, dezvaluindu-ne o Anna Lesko mai putin cunoscuta si foarte vorbareata…

Zice lumea ca imaginea ta este a unei femei misterioase care are multe secrete. De unde vine asta?

Mi se pare comic cand aud astfel de comentarii, pentru ca femeia, in general, este complexa si noi cu toatele ascundem cate ceva. De ce as face eu o exceptie? Lucrul acesta vine din educatie, din spiritul in care ai fost crescuta si are legatura cu tine ca persoana si cu modul in care lupti cu viata, cu ce si cat intelegi din ea. Toate astea se reflecta in imaginea pe care o ai in fata celorlalti.



Da, numai ca tu pari ca ascunzi mai multe secrete ca oricine si ca acestea sunt extrem de pacatoase.

Pacatoase, nu stiu… Imi place cuvantul pacatoase'. Poate insa nu atat de pline de pacat, cat pline de placere sau dorinta. Da, sunt constienta ca dau senzatia unei adepte a excesului, dar asta vine din faptul ca respect prea mult viata, ca imi place sa iau din ea tot ce-mi ofera, ca o traiesc cu sete. Pentru ca altfel, daca nu sunt prietena cu astfel de pacate cum le numiti, nu as mai putea sa eman asa o libertate emotionala pe scena sau intr-o simpla discutie.



Da, dar reusesti foarte bine sa devii teribil de controversata… Se spune despre tine ca te droghezi, ca ai o gramada de barbati…

Da, numai ca aceste comentarii oricat de exotice' ar parea, nu sunt adevarate. Din cauza societatii in sine, plina de rautate si saracie combinate intr-o doza periculoasa, ies astfel de vorbe si eu ma bazez intotdeauna pe cei cu mintea deschisa care nu se iau imediat dupa ce aud sau citesc, ci isi pastreaza o anumita rezerva. Chestia asta cu drogurile mi se pare …Doamne fereste! Poate o fi la moda sa se spuna despre tine ca te droghezi si eu incerc sa acord celor care spun asta circumstante atenuante. Poate ca atunci cand ma vad atat de libera, pasionala, vorbind cu sete despre ce-mi place, privind intr-un anume fel, cantand intr-un anume fel, se poate spune: de unde atata energie? Nu e naturala, fireste, vine din droguri!' Toate astea vin insa din mine, din tineretea mea, din vitalitatea si placerea pe care le am indiferent de greutati. Gasesc foarte important ca femeile din ziua de astazi sa nu se mai vaite, ca… toate trec, daca le invelesti intr-o doza de optimism. Lasa, ca le rezolvam pe toate! Eu asa gandesc si poate de aceea oamenii zic: nu poate veni asta de la ea, ci dintr-un drog, e clar!' Gresit.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton