Andreea Marin Banica - Violeta, inspiratia ei

 Revista VIVA
.

„Nu exista fericire mai mare pentru noi, ca parinti, decat o seara vesela in patru. Ni se umple sufletul cand ii vedem pe copii energici si veseli impreuna si ma rog adesea la Dumnezeu sa aiba grija de sanatatea lor si a noastra, ca in rest le facem noi pe toate.

 

 

Cu cine ai colaborat pentru a pune in practica aceasta idee?
Pentru ca ii admir creativitatea de multa vreme, i-am povestit ideea Irinei Schrotter, propunandu-i sa o punem in practica impreuna. I-a vazut potentialul imediat si am purces la treaba, ea venind in intampinarea mea cu propunerea de a acoperi impreuna in noua linie si ceva ce e foarte greu de gasit pe piata, o calitate ridicata, cu o croiala impecabila, materiale deosebite si, totodata, la preturi convenabile pentru publicul larg: hainute de botez pentru baietei si fetite, cu rochii dantelate, precum este cea a Violetei din sedinta foto, cu vestute, camasi comode, dar elegante, si pantaloni asortati pentru foarte tinerii cavaleri, cu pardesiu si accesorii pentru fiecare tinuta in parte, sa-ti fie mai mare dragul sa-ti amintesti peste ani, cand vei privi fotografiile acestei sarbatori unice in viata copilului tau. Asa ca nu a durat mult pana cand experimentul a prins viata la Iasi, in fabrica Irinei, unde am pus amandoua suflet in fiecare detaliu. Nimic nu a fost lasat la intamplare: de la design si culori (pentru lansarea din decembrie am ales curatenia si prospetimea jocului de alb si violet), la simbolurile liniei „Violet, care sunt un baietel si o fetita ca niste ingerasi cu aripi de libelula si hainute rupte din natura, croite din frunze si petale de flori, cu par carliontat, pe care i-am imaginat pornind de la trasaturile fetitei mele (cei doi au si o poveste si planuiesc sa devina in viitor si personaje de carte si film animat) si pana la etichetele frumos decorate de pe spatele fiecarei hainute (prinse pe dinafara, nu in interior, sa nu zgarie pielea bebelusului). Ne-am gandit la multe detalii utile de acest fel, aparent usor de trecut cu vederea; hainutele sunt probate deja din fabricatie sa reziste intacte la un numar ridicat de spalari, imprimeurile sunt de foarte buna calitate, etc. E important de stiut ca planuim in fiecare sezon sa venim cu noi inovatii care dau o utilitate sporita, nu doar cu haine dragute, pur si simplu, si sunt programate deja, subcolectii precum: „ingerasii Violet si prietenii lor, gazele, apoi „animalele, „plantele cu ochisori si asa mai departe.

Si linia VIOLET are o poveste a ei, de inceput?
Da, este legenda violetei. Ea va insoti fiecare body sau hainuta si istoriseste ca Violeta era o fata saraca si modesta, de care s-a indra-gostit un print, dar a fost nevoita sa-l astepte ani buni pana cand el si-a putut implini des-tinul ce-i fusese ursit: nu se putea linisti langa sufletul lui pereche pana ce nu avea sa-l rapuna pe zmeul din padurea intunecata. Violeta il astepta devotata timp de 12 ani, impletind coronite si cladind mai apoi o casa pentru ei doi din florile prietenoase ce aveau sa-i poarte numele. Si au trait impreuna cea mai frumoasa dragoste pana la adanci batraneti. Mama mea a fost Violeta, eu i-am mostenit numele, Andreea Violeta, si l-am daruit fiicei mele la randu-mi: Ana Violeta. Cand padurile intineresc si capata obraji de primavara, an de an, imi doresc sa pastram obiceiul de a culege florile ce ne-au imprumutat numele si prospetimea lor, ca pe un elixir al tineretii fara capat. Si, de aceea, le urez mamicilor ca bebelusii lor sa poarte sanatosi hainutele VIOLET, ce le vor fi bune prietene… ca o violeta!
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton