Andreea Balan - Album semnat cu dragoste

 Revista VIVA
.

Andreea Balan – Album semnat cu dragoste

Andreea Balan – Album semnat cu dragoste

L-a vazut intr-o emisiune pe Keo si s-a indragostit de el. El i-a compus o melodie, insa povestea a luat amploare si s-a transformat in albumul care marcheaza etapa de maturitate a Andreei Balan, acum mai sexy si mai independenta ca niciodata.

Ce ai facut in tot timpul in care ai lipsit?

Ultimul meu videoclip a fost filmat acum opt luni de zile. Intr-adevar am lipsit de pe piata muzicala, insa in mod voit. Am vrut sa creez o pauza pentru ca fanii mei sa astepte cu nerabdare noul album care initial era prevazut sa apara in iulie. Dar s-a intamplat ceva care a intarziat aparitia. Mai precis, in februarie l-am cunoscut pe Keo la o emisiune.



Care a fost prima ta reactie cand l-ai vazut?

Am zis: Oau! A fost o scanteie foarte mare care inca se mentine. Pana sa il cunosc pe el nu am crezut ca exista dragoste la prima vedere. Ca sa pot intra in vorba cu el i-am zis intr-o doara ca as vrea sa facem o melodie impreuna, insa evident nu asteptam un raspuns concret de la el. Numai ca el a stat si s-a gandit si dupa vreo luna de zile, pe la inceputul lui martie m-a sunat. Ne-am intalnit si a venit cu propunerea de a colabora. S-a prezentat la intalnire cu o piesa deja compusa, adica exact cea la care noi am facut acum videoclip. Lucrand la aceasta melodie ne-am placut foarte tare, pana cand am devenit iubiti.



Din punct de vedere profesional cum a evoluat povestea?

De la piesa cu care am inceput sa colaboram s-a ajuns… la opt piese. Keo mi-a facut legatura cu compozitorul lui, Yorgos Bernardos. Este celebru in Franta unde lucreaza pentru cei mai mari artisti si mi-a compus si mie trei melodii. Pe langa acestea, a compus si Keo alte trei melodii. Toate textele de la piesele de pe acest album sunt facute de Keo si de Cornel Ilie de la Vank, mixate si masterizate apoi in Franta. Suna total diferit de tot ceea ce se intampla la ora asta in Romania. Cam asta am facut eu in ultimele opt luni de zile. De aceea s-a decalat data de aparitie a albumului care nu a mai avut lansarea in iulie, ci va avea loc in luna noiembrie. Eu zic ca a meritat asteptarea.



Cu cine ai mai colaborat pentru acest album?

Cu Derek Brin, un compozitor canadian care lucreaza pentru Usher. El a facut remixul pentru piesa 'Nu stiu sa fiu numai pentru tine in videoclipul careia apar alaturi de Keo.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton