Tori Spelling si-a licitat colectia Beverly Hills 90210

 Revista VIVA
.

Tori Spelling si-a licitat colectia Beverly Hills 90210

Tori Spelling si-a licitat colectia Beverly Hills 90210

Fiica lui Aaron Spelling s-a hotarat sa se mute din casa spatioasa pe care o detinea in California. Fidela traditiei americane, Tori, caruia tatal sau, decedat in iunie, i-a lasat destui de putini bani, a organizat o licitatie in gradina casei, oferind diverse obiecte de mobilier, alaturi de colectia Beverly Hills 90210, serialul care a facut-o celebra. „Am organizat aceasta vanzare pentru ca gusturile mele s-au schimbat si doresc sa locuiesc in alta parte. (…) Pana acum, am colectionat foarte multe lucruri si ar fi timpul sa ma organizez, sa fac si eu curatenie', a declarat actrita, care s-a despartit cu tristete de obiectele ce-i aminteau de inceputul carierei.

Tori Spelling este insarcinata. Pe langa pregatirile in calitate de viitoare mamica, vedeta, alaturi de sotul ei, actorul Dean McDermott, e preocupata de achizitionarea unui domeniu pe care ar putea construi un motel unde s-ar putea continua un reality-show, la care au inceput sa lucreze, in colaborarea cu reteaua Oxygen.

Anca Macoviciuc.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton