Alina Puscau - Un top model cu cantec - VIDEO

 Revista VIVA
.
„Nu ma intereseaza ce spune lumea. Dac-o asculti, unde ajungi?”, raspunde Alina celor care se indoiesc de calitatile vocale ale unui model.

Faima, idile si scandaluri
Alina s-a integrat atat de bine in star-systemul american, incat a uitat limba romana si putem spune deja ca este o „American Sweetheart, care face deseori deliciul presei de scandal prin relatiile sale amoroase, prin presupusa casatorie cu Brett si mai ales, din cauza rafuielii cu Lindsay Lohan – care a dat buzna intr-o dimineata in locuinta lui Ratner, pentru a-si disputa dragostea acestuia. Asa a inceput dialogul nostru:

Este adevarat ca Lindsay Lohan a intrat peste tine in casa in timp ce erai cu Brett?

Asta este adevarat, dar nu ne-am batut. A venit dimineata la iubitul meu cu bodyguarzi, cu prieteni, deci nu numai ea singura. Ea si Brett sunt prieteni, intr-adevar, de fapt, el este prieten cu mama ei. Dar vezi in ce situatie este Lindsay Lohan, s-o vezi ce fel de viata are, ce fel de persoana e. E foarte snoby. Nu snoby… cum se spune… foarte rasfatata, ea nu gandeste, face ce-i vine in cap.

Te-au curtat o groaza de barbati celebri… Cu cine ai avut relatii?

Nu are importanta ca sunt vestiti, sunt oameni. Da, am avut o relatie de doi ani de zile cu Vin Diesel, cu Eddie Irvine (a fost primul meu barbat). Nu-s o fata care vrea cu disperare sa fie cu oameni bogati sau care sunt faimosi. Sunt in mediul asta, de oameni celebri si bogati, si asa s-a intamplat sa fie. Sunt niste barbati foarte talentati, foarte „gentlemen.

Ai amici printre starurile de la Hollywood?
Da, sunt prietena cu Jessica Alba. E super de treaba. Chiar am fost de curand sa ii duc un cadou pentru copilul ei si a fost foarte incantata ca am venit, mi-a aratat casa in care sta. Avem acelasi antrenor, de aia ne cunoastem.

Rapperul Kanye West a vorbit despre tine pe blogul lui. Va stiti?
Nu, nu l-am cunoscut. Inainte cu o saptamana un prieten m-a invitat la concertul lui si la private party si nu am putut veni pentru ca era prea tarziu, mi se pare ca eram busy. Dupa o saptamana am aflat ca m-a ales modelul saptamanii. Nu-mi vine sa cred ca stie totul despre mine. Mama m-a sunat si mi-a zis : „Oh, my God, lui Kanye West ii place muzica ta. Si i-am zis „What are you talking about, muzica mea nici nu e out inca. Si apoi mi-am dat seama ca era vorba despre modeling.

Cat de des iti vezi parintii?
Pai, vorbesc de vreo douazeci de ori pe zi cu mama. Vorbesc orice cu ea, orice am in viata, orice se intampla.

Esti singura la parinti?

Nu, am o sora si un frate. Sora e cu zece ani mai mare ca mine si fratele cu cinci ani. Acum vreo doi ani, mama a fost la mine, in America, vreo sase luni de zile. Are viza pe zece ani, so tot timpul vine si ma viziteaza. Am luat-o la Paris, i-a placut mult de prietenul meu si sunt super incantata ca totul merge bine. Si va merge bine.

Ai aparut pe copertele a numeroase reviste celebre si te invarti intr-un cerc privilegiat. Este ceva ce ti-ai dorit cu tarie si nu s-a indeplinit?

Cel mai mult ma intereseaza in viata sa fiu fericita si sanatoasa, ca daca nu-s sanatoasa… Eu sunt foarte sensibila si tot timpul ma imbolnavesc. Deci asta imi doresc cel mai mult, sa fiu sanatoasa. Top-modelele nu au o cariera foarte lunga.

Vei continua cu muzica dupa ce termini cu modelingul?
Vreau sa merg cu muzica mai departe si am luat-o foarte in serios. Prima data am luat-o in „fun, dar acum totul este serios. Imi place foarte mult actoria, am studiat doi ani de zile si mi-a placut foarte mult, este foarte interesanta.

Oana Popoiag, Fotograf Gabriel Hennessey, Stilist Andreea Constantin, Asistent foto Viorel Titu, Machiaj Narcisa Simandan, , Coafura Ligiana Mandea, , Vestimentatie Mango, The Place – Baneasa Shopping City, BSB, Maria Lucia Hohan, Incaltaminte Debenhams; Accesorii Accessorize

VEZI GALERIA FOTO ALINA PUSCAU

Alina Puscau – When You Leave (Numa Numa)

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton