Apariţie rară: Brad Pitt s-a întors pe covorul roşu, o dată cu premiera filmului „The Lost City of Z”

 Florentina Liutic
.

Spre marea bucurie a fanilor săi, Brad Pitt a bifat una dintre rarele lui apriţii oficiale din ultima perioadă, actorul fiind prezent la Los Angeles, la premiera filmului „The Last City of Z'.

 

Actorul nu a mai fost văzut pe covorul roşu din luna noiembrie a anului trecut, când a fost prezent la premiera filmului „Allied', în care a jucat alături de Marion Cotillard.

 

Asteptat deopotrivă de fani şi de fotografi, starul nu a dezamăgit, afişând un look foarte cool. Astfel, actorul în vârstă de 53 de ani a purtat o jacheta neagră peste o cămaşa albă, descheiată la gât, iar drept accesoriu a avut o şapcă neagră.

 

Brad Pitt este producătorul acestui film care îi are în rolurile principale pe Charlie Hunnam şi Robert Pattinson.

 

Actorula evitat să apară în public după ce în luna septembrie a anului trecut viaţa lui s-a schimbat în mod dramatic, în momentul în care Angelina Jolie a cerut divorţul şi custodia celor 6 copii ai lor.

 

Pitt a încercat sa se focuseze în ultima perioadă asupra lui însuşi, descoperindu-şi se pare o nouă pasiune, sculpura. Se stie ca starul a petrecut mai multe seri în atelierul din Los Angeles al prietemului lui, Thomas Houseago. „Apropiaţii lui sunt fericiţi că şi-a găsit ceva care sa-l pasioneze'. De altfel, Brad Pitt a manifestat tot timpul un mare inters pentru artă, el fiind posesorul unor colecţii de artă.

 

Florentina Liutic, Foto: Hepta

 

Robert PattinsonRobert Pattinson

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton