Divorțează sau nu? Scarlett Johansson, din nou la brațul lui Romain Dauriac

 Popescu Alexandra
.

După ce a anunțat că divorțează de Romain Dauriac și a apărut singură la „Globurile de Aur', iar la Oscaruri a venit împreună cu noul iubit, Scarlett Johansson șochează din nou și își face apariția la un eveniment la brațul soțului.

La evenimentul Singular Object Art Opening Cocktail Reception din New York, actrița a fost însoțită de Romain, spre suprinderea tuturor care erau convinși că de data aceasta despărțirea este definitivă, mai ales că Scarlett a depus actele de divorț luna trecută, scrie People.

Dauriac ar fi cel care nu își dorește despărțirea și vrea să mai acorde o șansă căniciei lor de dragul fiicei pe care o au împreună.

Este, într-adevăr, un fapt nefericit, mai ales pentru fiica noastră, că Scarlett a intentat divorț și că a făcut totul public. Aș implora-o să-și retragă depoziția, chit că ar fi foarte stânjenitor pentru mine, și să ne-ntoarcem la negocieri. Suntem părinții unei fetițe adorabile și vom continua să fim mulți ani de acum încolo', spunea francezul într-un interviu pentru People. Se pare că Scarlett a ținut cont de rugămințile soțului și i-a mai acordat o șansă.

Toate astea vin după ce actrița a apărut pe covorul roșu de la Oscaruri alături de agentul Joe Machoda. După toate cele întâmplate, ne gândim ca nu cumva acea apariție să fii fost un mod de a-l face gelos pe Romain și să reaprindă focul dintre ei.

Dacă a fost așa, se pare că a funcționat, iar după ce a depus acetele de divorț și a cerut și custodia fetiței, cei doi au revenit la sentimente mai bune.

Scarlett Johansson și Romain Dauriac sunt căsătoriți din anul 2014 și au o fetiță, Rose, de 3 ani.

Alexandra Popescu

Foto:

Citește și:

Scarlett Johansson, surpriza serii printre cuplurile de la Oscar. Iată la brațul cui a apărut și care sunt cuplurile care au strălucit pe covorul roșu!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton