Pierce Brosnan a vorbit despre pierderea soției și a fiicei sale din cauza cancerului: „Nu văd partea plină a paharului!”

 Popescu Alexandra
.

Pierce Brosnan a trecut printr-o serie de tragedii de-a lungul vieții, cea mai mare fiind pierderea soției și a fiicei sale din cauza cancerului ovarian.

Fostul James Bond a vorbit acum despre ambele pierderi, dar și despre copilăria sa neconvențională într-un interviu pentru „Esquire'.

Nu văd partea plină a paharului, crede-mă! Câinele negru irlandez, întunecat și melancolic se așează lângă mine din când în când', a spus Pierce, potrivit Hello Magazine.

Prima soție a actorului, Cassandra Harris, a murit în anul 1991 la vârsta de 43 de ani din cauza cancerului ovarian. Cei doi au fost căsătoriți timp de 11 ani. Fiica sa, Charlotte, care era fiica Cassandrei dintr-o relație anterioară, pe care a adoptat-o el ulterior, a murit tot din această cauză în anul 2013. Actorul mai are un fiu, Sean Brosnan, în vârstă de 33 de ani, cu următoarea sa soție și, de asemenea, l-a adoptat și fiul, Christopher, din precedenta relație.

După moartea Cassandrei, Pierce s-a căsătorit cu actuala sa soție, Keely Shaye Smith, și au împreună doi băieți: Dylan (20 de ani) și Paris (16 ani).

A avut o copilărie grea

Brosnan a vorbit și despre copilăria sa. Acesta a povestit că tatăl lui și-a părăsit familia la puțin timp după ce el s-a născut, iar mama sa a plecat să muncească în Londra, lăsându-l să trăiască cu rudele, iar mai târziu într-un internat, unde dormea pe un „pat de metal cu perdea în jurul lui'. Actorul și-a întâlnit tatăl pentru prima dată în anul 1984, atunci când filma „Remington Steele' în Irlanda, și a spus că și-ar fi dorit să îl cunoască mai bine: „Instinctele mele paterne sunt ale mele. Ele nu se referă la nimeni pentru că ele nu au existat', a spus Brosnan.

M-am întâlnit cu Tom doar o dată. Am petrecut o după-amiază de duminică cu el. O poveste despre această întâlnire este că am băut câteva halbe de Giunness și ne-am luat la revedere. Mi-ar fi plăcut să îl fii cunoscut. A fost un fluieraș bun și un bun călător… Asta e tot ce știu despre el', a mai povestit Pierce.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Emoţionanta declaraţie de dragoste a lui Pierce Brosnan pentru soţia lui

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton