Antonia, surpriză uriașă pentru fani. Va susține un live performance, la un eveniment din Capitală

 Miniosu Alexandra
.

Antonia, surpriză uriașă pentru fani. Vedetele autohtone, apariții spectaculoase la aniversarea de 1 an a restaurantului TUYA. Se pare că divele noastre, dar și domnii, se vor întrece în ținute care mai de care, mai ceva ca pe podiumul de modă. Nicole Cherry și Antonia sunt două dintre starurile ce vor participa la evenimentul organizat la 1 an de la deschiderea localului de pe malul lacului Herăstrău.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Antonia, surpriză uriașă pentru fani. Vedetele autohtone, apariții spectaculoase la aniversarea de 1 an a restaurantului TUYA, care aniversează 1 an de la deschidere pe 15 septembrie, fiind unul dintre cele mai elegante localuri din Bucureşti, parte dintr-un lanţ internaţional de restaurante de lux cu prezență în Mykonos, Viena și în curând Milano.

TUYA-26TUYA-26

Evenimentul va avea loc pe 15 septembrie, iar invitatul special al serii va fi Antonia, o prezenţă apreciată în spaţiul muzical românesc, ce va delecta invitaţii cu un live performance.

Citește și: Geta Sterp se mărită. Cine e viitorul ei soț și când va avea loc nunta:”Am fost să împart invitații”

Citește și: De ce Prințul William și soția lui, Kate, nu se țin de mână, în public.Motivul e surprinzător

Citește și: Ce sacrificii face Delia pentru cariera de artistă:„Ești supus pericolelor tot timpul'

Citește și: Nora preferată a Reginei Elisabeta a II-a, devastată de moartea suveranei.Cum a fost surprinsă Contesa Sophie de Wessex

Antonia, surpriză uriașă pentru fani

După cum puteți vedea în imaginile din GALERIA FOTO, vedetele s-au pregătit cum trebuie de marele eveniment. Printre celebritățile prezenta la aniversarea de 1 an a restaurantului se numără Nicole Cherry, Marisa Paloma, Radu Itu, Emilian, Antonia și Cucu de la „Noaptea Târziu'.

Nicole Cherry a ales să-și pună silueta în valoare printr-o cămașă albă și o fustă scurtă, verde, dintr-un material satinat. Frumoasa cântăreață a avut grijă să-și asorteze ținuta printr-o pereche de pantofi prețioși, stiletto, cu un detaliu strălucitor în vârf.

Nici Marisa Paloma nu s-a lăsat mai prejos. Nu e de mirare, având în vedere că, în trecut, a participat și la show-ul de modă „Bravo, ai stil!'. Focoasa brunetă a optat pentru o ținută mai casual, dar la fel de chic. Vorbim despre o pereche de jeanși, un tricou alb cu imprimeu cu fructe și o pereche de teniși colorați în picioare.

Va susține un live performance, la un eveniment celebru din Capitală

Dar, ce credeți, și domnii s-au pregătit temeinic pentru celebrul eveniment. Radu Itu, fostul concurent Survivor, va ieși cu siguranță în evidență prin pălăria neagră pe care și-a potrivit-o pe cap. Doar nu degeaba este cunoscut drept pălărier. În partea de jos, acesta a ales să poarte o pereche de pantaloni verzi, tricou negru, cămașă deschisă la culoare și sandale negre. Acesta va fi însoțit de iubita lui, Ana Capsali, stilist și designer de modă.

Emilian va alege și el o ținută destul de lejeră. Concurentul de la „Te cunosc de undeva' a optat pentru o cămașă și o pereche de pantaloni largi. Cucu de la „Noaptea Târziu' e cam în aceeași zonă vestimentară, la fel de casual, într-un tricou roz, oversized, și o pereche de blugi suflecați.

Sursă foto: Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton