Cine este iubita lui Iancu Sterp. Prima imagine cu cei doi îndrăgostiți: "Cea mai specială..."

 Raiciu Adriana
.

Cine este iubita lui Iancu Sterp. Iancu Sterp s-a afișat cu noua iubită, însă nu a oferit prea multe detalii despre relația sa. Recent, artistul a postat o nouă imagine cu partenera sa, iar fanii au putut să vadă cine este, de fapt, tânăra domnișoară!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Iancu Sterp este fratele lui Culiță Sterp și a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea Puterea dragostei, la Kanal D. Ulterior, acesta a făcut parte și din proiectul Survivor România, motiv pentru care este în atenția publicului și în special a publicului de gen feminin.

iancu-sterp-iubitaiancu-sterp-iubita

În urmă cu ceva timp, Iancu Sterp le-a dezvăluit următorilor săi din social media că are o nouă iubită. Într-un InstaStory, acesta zâmbește fericit, în timp ce îmbrățișează o tânără domnișoară. După ce artistul a postat această imagine, internauții s-au întrebat imediat cine este. Iată ce se știe despre ea, dar și ce spune mama Geta despre noua parteneră a fiului său.

Citește și: Ce mesaj i-a trimis mama Geta lui Culiță Sterp, la Survivor:„Să nu faci ca Iancu, să-mi faci figura!

Citește și: Mama Geta vrea ca Iancu Sterp să fie împreună cu Bianca Comănici: „Îmi doresc să am așa o noră’

Citește și: Cine este Maria Constantin.A fost căsătorită cu Marcel Toader

Citește și:Andreea Antonescu e însărcinată. Prima imagine cu burtica de gravidă:'A doua minune din viața mea'

Cine este iubita lui Iancu Sterp

Iancu Sterp se pare că a renunțat la statutul de burlac și acum se iubește o cu o tânără domnișoară. Dacă în urmă cu doar câteva zile, artistul le-a dezvăluit fanilor săi din social media, în stilul propriu, discret, că are o nouă iubită. Ei bine, acum, acesta a postat și prima imagine cu aceasta, iar toată lumea a putut vedea cine este iubita misterioasă.

Pe contul său de socializare, Iancu a postat o imagine cu o tânără, extrem de simpatică, pe care o ține în brațe. La descrire, fostul concurent de la Puterea dragostei chiar a scris următoarele: „La mulți ani pentru cea mai specială fată din viața mea !❤️

Oamenii din mediul online au lăsat imediat comentarii pentru Denisa Coțolan. Chiar și Culiță Sterp a decis să îi facă o urare tinerei. „Vă iubesc bă frumoșilor! La mulți ani, Denisa!„, a scris artistul.

Ce comentariu a lăsat mama Geta

Și mama Geta a lăsat un comentariu la ultima postare a lui Iancu Sterp. Femeia a dat de înțeles că îi este pe plac viitoarea noră, întrucât a complimentat-o.

„La mulți ani, Denisa! Ești o fată foarte frumoasă!”, a scris mama Geta, la postarea cu fiul ei și domnișoara.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton