Cum se mențin Jorge și soția sa în formă, fără a apela la diete de slăbit: „Ia-o cu pași mărunți, nu te....”

 Ifrim Georgiana
.

Cum se mențin Jorge și soția sa în formă, fără a apela la diete de slăbit. Cântărețul și Ramona Prodea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi sunt atenți la felul în care arată, motiv pentru care au un stil de viață sănătos și sunt adepții mișcării fizice. Acum, artistul a susținut că nu  crede în „dietele drastice de slăbit', ci recurge la alte modalități pentru a se menține în cea mai bună formă a sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Artistul și soția sa sunt căsătoriți din 2013. În ciuda diferenței de vârstă de aproape 10 ani, Jorge și Ramona Prodea au întemeiat o familie frumoasă și fericită. Într-un interviu recent, artistul a vorbit pe larg despre regimul său alimentar, susținând că nu crede în curele care promit rezultate spectaculoase într-un timp-record. Din acest motiv, el și soția sa au apelat la ajutorul unui medic nutriționist. Cântărețul este de părere că dietele drastice creează dezechilibre în organism, iar sănătatea trebuie prioritizată în procesul de slăbire.

jorje-1-1jorje-1-1

Cum se mențin Jorge și soția sa în formă, fără a apela la diete de slăbit. De-a lungul timpului, cei doi soți au avut apariții cu adevărat spectaculoase. Aceștia merg regulat în sala de sport, iar rezultatele sunt vizibile pe corpurile lor tonifiate.

Citește și: Cum a reacționat Jorje când fiica lui a venit cu un băiat acasă:„Stai, ce? Deja?!'

Citește și: Cum arată fiica lui Jorge.Ce probleme a avut artistul când Karina se mutase în America: „Depresie'

Citește și: Ce sacrificii face Delia pentru cariera de artistă:„Ești supus pericolelor tot timpul'

Citește și: Geta Sterp se mărită. Cine e viitorul ei soț și când va avea loc nunta:”Am fost să împart invitații”

Cum se mențin Jorge și soția sa în formă, fără a apela la diete de slăbit

Jorge se opune dietelor care promit rezultate spectaculoase. Acesta este adeptul unui regim alimentar echilibrat și pe termen lung, care nu îi pun sănătatea în pericol.

„Eu nu sunt de acord cu toate curele astea de slăbire drastice: slăbește 18 kg în 18 zile! Scuză-mă, dar ți-ai scos ce era bun în organism, nu ai cum, îți trebuie o etapă de lucrat, îți trebuie o alimentație pe termen lung, îți trebuie un program, dacă ai o carență, trebuie să o acoperi, cu ce o acoperi. Sănătatea e pe primul plan, ai o burtică un pic, dar ești perfect sănătos, ia-o cu pași mărunți, nu te arunca de la balcon!', a susținut Jorge, potrivit playtech.ro.

„Ai nevoie de un nutriționist'

Cântărețul i-a sfătuit pe cei care doresc să facă schimbări la nivelul aspectului fizic să apeleze la un nutriționist. Acesta a susținut că Ramona se consultă mereu cu medicul în privința alimentației și nu pierde nicio zi de antrenament la sală.

,,Noi nu vorbim de slăbit, vorbim despre încărcăre, să pui musculatură și apoi să ai descărcare și să devii slim, să scoți toată grăsimea și să rămână mușchii. Ai nevoie de un nutriționist care să spună cât să mănânci, câte mese, de câte ori și așa mai departe. Și așa am început să lucrăm cu nutriționist.

Eu am renunțat între timp la ideea asta, dar soția mea în fiecare zi, de trei ori pe zi, trimite poze cu ce mănâncă. Nu mai suport toate pozele alea din telefonul soției, mii de poze are în telefon cu mâncare și trimite nutriționistei. E cea mai conștiincioasă, perfecțiunea întruchipată! Antrenamente nu scapă niciunul, e un model pentru mine, e o dedicare fantastică!', a adăugat Jorge, potrivit sursei citate.

Artistul nu este speriat de faptul că îmbătrânește

În luna iunie, cântărețul a împlinit vârsta de 40 de ani. Aceasta a mărturisit că înaintarea în vârstă nu îl sperie, ci este de părere că a ajuns într-un „punct important' din viața unui bărbat.

„Sunt fantastic de relaxat, abia așteptam să fac 40 de ani, asta e realitatea sincer vorbind. Mi se pare un punct important din viața unui bărbat 40-ul acesta să îl îmbrățișezi cu totul. Am tot felul de prieteni, care trec prin tot felul de stări, slavă cerului că nu le-am experimentat și sper să nu fie cazul. Sunt ok, foarte împlinit, foarte fericit', a încheiat acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton