Antonia a împlinit 33 de ani. Ce declarație emoționantă i-a făcut Alex Velea: "Mă simt norocos..."

 Raiciu Adriana
.

Este zi de sărbătoare în familia lui Alex Velea! Antonia a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 33 de ani și a primit cadouri și urări încă de la primele ore ale dimineții. Iată ce declarație emoționantă i-a făcut iubitul artistei pe rețelele de socializare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Antonia este una dintre cele mai iubite artiste din țara noastră. Astăzi, 12 aprilie, este o zi extrem de specială pentru îndrăgita artistă. Împlinește vârstă de 33 de ani și a primit cadouri și urări din partea celor dragi încă de la primele ore ale dimineții.

De asemenea, și Alex Velea, iubitul ei, i-a făcut o declarație extrem de emoționantă pe rețelele de socializare. Iată ce a scris artistul pentru logodnica lui.

a8e0e46c0de20b0944a30f5d61b12c85a8e0e46c0de20b0944a30f5d61b12c85

Citește și: Ce surpriză a primit Antonia de la mama ei, Denise Iacobescu, în direct:„E genul de persoană care…

Citește și: Antonia a recunoscut!Cine câștigă cei mai mulți bani dintre ea și Alex Velea

Citește și: Frații Tate ar fi sechestrat, de fapt, două fete.Cine sunt și cum au ajuns în vila din Capitală

Citește și: Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor a divorțat după 26 de ani de căsnicie:'Am aflat după cinci ani că mă înșală'

Antonia a împlinit 33 de ani

Antonia se poate declara o femeie împlinită. Are o carieră de succes, o familie extrem de frumoasă alături de Alex Velea și nu de puține ori a fost numită cea mai frumoasă femeie din România. Astăzi, 12 aprilie, este o zi specială pentru îndrăgita artistă. Împlinește 33 de ani și a primit urări și cadouri încă de la primele ore ale dimineții.

Internauții, dar și prietenii din breaslă i-au lăsat mesaje de ziua de ei naștere, însă cea mai emoționantă declarație a fost făcută de Alex Velea. Cântărețul a scris un mesaj pe contul său de socializare și și-a exprimat cele mai sincere sentimente față de logodnica sa.

'Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi că mi te-a scos în cale. Tie, Antonia, îți mulțumesc, că mă iubești așa cum nici nu mă așteptam să fiu iubit și pentru comorile noastre de copii. Ești cea mai mare susținătoare a mea, mă inspiri și mă motivezi să fiu puternic în toate situațiile. Mă simt norocos că te am. Te iubesc până la moarte și după. La mulți ani fericiți, dragostea mea', a scris Alex Velea pe Instagram.

Nici fanii nu au uitat de ziua de naștere a vedetei, așa că i-au trimis zeci de felicitări și gânduri bune pe rețelele de socializare.

La mulți ani femeie frumoasă! Fericire multă îți doresc ❤️/La mulți ani sănătoși și fericiți!/ La mulți ani și tot ce-ți dorești antonia te pup❤„, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Antonia la ultima postare.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton