Laura Giurcanu a spus adevărul! Ce relație a avut cu TJ Miles, la Survivor: „Eu cu el…”

 Borcilă Andreea
.

Ce relație a avut Laura Giurcanu cu TJ Miles, înainte de eliminarea de la Survivor România. Frumoasa blondină a revenit acasă după experiența trăită la Survivor 2022 timp de câteva luni. Laura a făcut parte din tribul Faimoșilor, unde a fost colegă cu un alt influencer celebru, TJ Miles. Cei doi se cunoșteau și înainte să ia parte la emisiunea de supraviețuire, însă pe parcursul reality show-ului, prietenia dintre ei s-a deteriorat.  

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Laura Giurcanu a avut un șoc atunci când și-a auzit numele propus spre eliminare, chiar de către TJ Miles. În ediția din 5 aprilie, dintre cei trei nominalizați, Laura, TJ și CRBL, ea a fost votată de public să plece acasă. La revenirea în țară, influencerița a fost așteptată de către cei dragi cu bunătăți și cu mult dor și dragoste. 

laura giurcanu 2laura giurcanu 2

Experiența de la Survivor România a fost, pur și simplu, o lecție de viață pentru fostul model. Este recunoscătoare pentru că, în realitate, are tot ce-i trebuie, de la mâncare și libertate și până la familie, iubit și prieteni. În plus, conectarea cu natura i-a prins foarte bine. După cele trei luni de supraviețuire din Republica Dominicană, Laura Giurcanu a revenit în țară, unde a fost așteptată de către cei apropiați cu mâncare bună, printre care și cozonac, și sarmale.  

Citește și: De ce s-a încheiat relația dintre Laura Giurcanu de la Survivor și fostul ei logodnic:„Mi-a frânt inima!'

Citește și: Scandal între Laura Giurcanu și TJ Miles la Survivor România:”Nu mai am răbdare să fiu prietenul ei”

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, fotografii de adolescenți îndrăgostiți.Vedeta s-a lăsat pipăită de soțul ei și a postat imaginile

Citește și: CRBL și-a schimbat strategia la Survivor:”Mi-a fost dor de toți și…”

Ce relație a avut Laura Giurcanu cu TJ Miles, la Survivor

La aeroport, nu au așteptat-o doar cei dragi, ci și jurnaliști de la PRO TV, care i-au luat câteva declarații, așa cum fac cu fiecare concurent care ajunge în țară din Republica Dominicană. 

„Au fost trei luni absolut superbe de care m-am bucurat la maxim în fiecare secundă (…) Sunt foarte împăcată cu tot ce s-a întâmplat pe insulă.

Au fost momente în care ne era atât de foame, dar am spus de la început că nu vreau să mă plâng. Știam de la început că am plecat la Survivor. Nu dormisem niciodată în aer liber până în momentul ăla', a povestit Laura Giurcanu.

Blondina a avut la începutul emisiunii o relație foarte apropiată de colegul ei, TJ Miles. Fanii au speculat inițial că între cei doi ar fi mai mult decât o amiciție. Ca să lămurească situația, Laura Giurcanu a explicat că ambii nu-și mai vorbeau de mai mult timp, până să vadă publicul pe micul ecran. 

„Eu cu TJ nu mai petrecusem timp împreună de trei săptămâni în momentul în care s-a întâmplat ruptura pe care ați văzut-o voi', s-a exprimat ea.

Ce părere are Laura Giurcanu despre foștii colegi de la Survivor 

Influencerița a vorbit deschis despre foștii ei colegi din echipa Faimoșilor. Faptul că nu a plecat de acasă cu așteptări, i-a adus mai multe beneficii. În schimb, a fost dezamăgită de afirmațiile făcute de Cătălin Zmărăndescu. Acesta din urmă a declarat, în emisiunea lui Măruță, că Laura ar fi manipulat-o pe colega ei, Elena Chiriac. 

„Am fost mai dezamăgită de lucruri care s-au întâmplat după. Cătălin a spus niște lucruri pe care eu personal, real, nu le-am înțeles. Eu nu știu despre ce vorbea. Nici măcar nu știu dacă merită în punctul ăsta să mai am o conversație cu el. 

El când a plecat era ok cu mine. A fost șocant să ajung acasă și să văd ce a spus. Cu Cătălin am vorbit înainte să iasă și mi-a spus să ieșim vara asta, să ne întâlnim familiile…', a declarat Laura Giurcanu.

Unii dintre fanii emisiunii Survivor au presupus că Laura a fost cea care făcea strategiile în echipa Faimoșilor. 

„Nu înțeleg creierul care a născut lucrurile astea. Ca să ai o strategie trebuie să ai un scop, eu nu am avut. Am ajuns în punctul în care am ajuns în competiție pentru că, în afară de mine și Elena, nu au avut niciun fel de capabilitate atletică', a mai continuat ea. 

Sursă foto: arhivă, captură YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton