Adrian Oianu se însoară în această toamnă. Designerul îi va crea rochia de mireasă iubitei lui: „Dress code-ul va fi...”

 Miniosu Alexandra
.

Adrian Oianu se însoară! Creatorul de modă se va așeza la casa lui chiar în această toamnă. El și iubita lui au decis să facă pasul cel mare după trei ani de când a avut loc cererea în căsătorie. Criticul de modă a anunțat că el îi va crea rochia de mireasă partenerei lui, chiar dacă nu este deloc o sarcină ușoară. Iată care va fi dress code-ul marelui eveniment!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adrian Oianu se însoară în această toamnă. Designerul, cunoscut drept „criticul nemilos al vedetelor', a făcut anunțul luni, 11 aprilie, la Antena Stars, în emisiunea lui Dan Capatos. Potrivit spuselor sale, el îi va crea rochia de mireasă partenerei lui, pentru ziua cea mare.

adrian-oianu-se-insoara-2adrian-oianu-se-insoara-2

Luni, pe 11 aprilie, Adrian Oianu a fost invitat la Xtra Night Show, emisiune difuzată la Antena Stars. Printre altele, deși e o fire discretă, designer-ul a vorbit și despre viața lui personală. Creatorul de modă a anunțat că el și iubita lui vor face nuntă anul acesta, în toamnă. Au decis să facă pasul cel mare, după trei ani de când el a cerut-o de soție.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, replici acide la adresa Mihaelei Rădulescu, de față cu Dani Oțil:„Bunica lui s-a mutat la Monaco' 

Citește și: Adrian Alexandrov, primele declarații după ce Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare:”Durerea pe care o simte fetița mea…”

Citește și: Britney Spears este însărcinată pentru a treia oară:„Dacă sunt doi copii, o iau razna!'

Citește și: Frații Tate ar fi sechestrat, de fapt, două fete.Cine sunt și cum au ajuns în vila din Capitală

Adrian Oianu se însoară în această toamnă

Potrivit spuselor lui Adrian Oianu, nunta va avea loc pe data de 1 octombrie. Acesta a mărturisit că el va fi cel care îi va crea rochia de mireasă logodnicei sale, dar și pe cele ale altor invitate. Totodată, designer-ul a precizat că dress code-ul va fi Oianu, adică toate femeile să fie îmbrăcate cu rochii făcute de el.

„Trebuie să o fac. Având în vedere că mă însor, nici nu prea mai văd bine. Încă mă mai gândesc dacă vreau, dar mi-e și greu să duc în spate o rochie care să zicem. (…) O am și pe nașa, am un întreg evantai de rochii.

Dress code-ul va fi Oianu, femeile să fie îmbrăcate cu o rochie (n.r. creată de el)', a spus Adrian Oianu la Antena Stars, notează spynews.ro.

Cum a avut loc cererea în căsătorie

În 2019, Adrian Oianu și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe iubita lui. La acea vreme, creatorul de modă povestea că scena romantică a fost una foarte spontană și că a fost prima dată când a oferit inelul de logodnă.

Adrian Oianu i-a adresat iubitei lui celebra întrebare într-un cadru romantic, la apusul soarelui. Aceasta nu se aștepta nicio clipă și amândoi au avut foarte mari emoții.

„Pentru prima dată în viaţa mea, am dat inelul de logodnă! Am făcut aşa mai spontan, la apusul soarelui…

Nu înţelegea de ce i se întâmplă, eu am albit, a crezut că fac infarct! Am avut emoţii, dar sunt foarte fericit', spunea Adrian Oianu, la acea vreme, la Xtra Night Show.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton