Antonia a fost bolnavă de COVID-19, iar acum a ajuns la spital, cu perfuzii. Ce s-a întâmplat cu iubita lui Alex Velea

 Lupescu Anca
.

Antonia este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Recent, ea și-a îngrijorat fanii după ce a postat o fotografie cu ea pe patul de spital, în timp ce are o perfuzie. Din fericire, Antonia se simte bine și le-a spus fanilor că nu au motive de îngrijorare. Bănuielile s-au confirmat, iar VIVA! a primit confirmarea că Antonia a fost bolnavă de COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Antonia a anunțat, zilele trecute, că a stat două săptămâni in izolare, fără să specifice dacă a fost sau nu bolnavă de COVID-19. Bănuielile s-au conformat, iar VIVA! a aflat, astăzi, că iubita lui Alex Velea a fost infectată cu Sars-CoV-2, dar acum, din fericire, s-a vindecat.

Cu toate acestea, vedeta și-a îngrijorat fanii încă o dată, în cursul zilei de azi, când și-a postat o fotografie, pe Instagram, pe patul de spital.

„Sănătatea mai întâi. Sunt bine :)', a scris Antonia la InstaStory.

Artista a dezvăluit și motivul pentru care se află pe perfuzii, iar acesta constă într-un tratament ce are ca scop creșterea energiei și stimularea sistemului imunitare, ce ajută în același timp și la detoxifiere.

„După două săptămâni în casă, am zis să vin la locul meu de „vindecare' să îmi fac un tratament', a continuat iubita lui Alex Velea. Ceea ce este perfect de înțeles după ce a suferit de COVID-19.

img-1img-1

Antonia a avut COVID-19, dar nu a recunoscut oficial

Vedeta a stat izolată timp de 2 săptămâni în casă. La vremea respectivă, ea nu a spus concret dacă a avut sau nu COVID-19 ori dacă a fost doar o măsură de precauție după ce a intrat în contact cu o persoană pozitivă.

Totuși, cântăreața nu a ieșit din casă timp de 14 zile, iar momentul în care a făcut-o a fost unul cu adevărat eliberator. Ea a scris pe Instagram că se simte ca un vampir, după ce 14 zile la rând a stat doar înuntru.

Antonia a fost în Italia, în vară, pentru a o vedea pe Maya

Antonia și Alex Velea au plecat în Italia în vara anului 2020 pentru a o vedea pe Maya. Artista nu și-a mai încăput în piele de fericire, fiind alături de toți cei trei copii!

Pentru a marca momentul, Antonia a postat o imagine cu Maya, Alex Velea și cei doi băieți, vizibil încântată de surpriza pe care i-a făcut-o fiicei ei: „Diamantele și perlele mele’, a scris cântăreața în dreptul imaginii.

Antonia și Maya nu s-au mai văzut din luna februarie, petrecând un întreg anotimp departe una de cealaltă. Cele două au mers la acel moment împreună la salonul de înfrumusețare și s-au distrat pe cinste, Antonia menționând chiar că este cea mai fericită zi din viața ei.

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui: „Sper să mă iubească și actuala lui soție’

Citește și: Andreea Luiza de la „Mireasă pentru fiul meu’ este însărcinată! Cine este tatăl copilului

Citește și: Monica Gabor, prima fotografie de familie, cu Mr. Pink, fiul lui și Irina Columbeanu. Ce mult a crescut Irinuca!

Citește și: Alina Pușcau și-a ajutat mama să divorțeze de tatăl violent. Cât de mult a marcat-o: „A fost dificil, dar necesar’/ INTERVIU

Mai mult, Maya a avut parte de o surpriză iarna trecută, când a venit în România: în vila de jumătate de milion de euro pe care Antonia și Alex Velea și-au achiziționat-o i s-a pregătit și micuței o cameră.

În luna aprilie, cu ocazia zilei sale de naștere, Antonia a dezvăluit cât de mult îi lipsește fiica sa, care se afla în carantină în Italia.
 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton