Claudia Neghină este însărcinată prima oară! Ce sex are bebelușul

 Cica Cristina
.

Claudia Neghină este însărcinată pentru prima oară și a ținut să facă anunțul de ziua ei de naștere. Modelul și intructorul de fitness a împlinit 39 de ani și a profitat de ocazie pentru a anunța că este gravidă. Este deja în șase luni, știe sexul bebelușului și a spus chiar și ce nume a ales pentru copil!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Neghină a dat vestea cea mare, că este însărcinată prima oară, la Vorbește Lumea. Vedeta este însărcinată în șase luni și a dezvăluit și că va avea o fetiță.

Claudia Neghină a făcut anunțul chiar în ziua în care a împlinit 39 de ani. A vrut să se asigure că totul este în regulă cu sarcina și a considerat că ziua ei de naștere este un prilej ideal pentru a face anunțul.

Claudia-Neghina-insarcinata-1Claudia-Neghina-insarcinata-1

Cum se simte Claudia Neghină, însărcinată în 6 luni

Claudia Neghină este o mămică norocoasă. A aflat de sarcină abia în 19 săptămâni, fără să se confrunte cu stări de rău. Singurul simptom mai accentuat ar fi fost irascibilitatea în cazul ei.

„Mă simt extraordinar. Sunt o mămică foarte norocoasă din punctul ăsta de vedere. Nu am avut grețuri, nu mi-a fost deloc rău. Singurele stări erau că eram puțin irascibilă, ma enervam din orice și mâncam un pic mai mult”, a povestit Claudia Neghină la Vorbește Lumea.

Citește și: Diana Enciu e însărcinată!A ținut sarcina ascunsă timp de 6 luni

Citește și: Alexandra Diaconescu de la Insula iubirii este însărcinată.În urmă cu aproape un an a pierdut o sarcină

Citește și: Culiță Sterp va deveni tată pentru prima oară!Primele imagini cu iubita însărcinată în 4 luni

Citește și: Reacția Mădălinei Ghenea după ce iubitul ei cu 12 ani mai mic, Nicolo Zaniolo, a anunțat că va fi tată:„Vă spun adevărul!'

Cum a aflat Claudia Neghină că este însărcinată

Claudia Neghină a povestit în cadrul emisiunii cu lux de amănunte cum a aflat că este însărcinată. Inițial a pus simptomele care ar fi indicat o sarcină pe seama problemelor hormonale. Totuși, a observat că în ciuda faptului că făcea mult sport, pătrățelele începuseră să se acopere.

Jumătate din sarcină nici nu am simțit-o pentru că n-am știut. Am aflat la 19 săptămâni că sunt însărcinată. Eu aveam ceva probleme hormonale. Am observat că nu mi-a mai venit menstruația, însă având ceva probleme hormonale, am mers pe baza lor. Făceam yoga, mult sport. Am observat că au început să se acopere pătrățelele”, a mai spus Claudia Neghină, însărcinată în șase luni.

În timpul unei ședințe foto, însă, o prietenă i-a atras atenția că ar putea fi însărcinată și că nu ar fi vorba despre o simplă balonare. La două zile de la discuție, Claudia Neghină a fost la control și i s-a confirmat că este însărcinată.

„Este o minune de la Dumnezeu. Am avut o certitudine, am avut nevoia de o schimbare. Am cerut universului să mi se întâmple ceva, dar nu am avut nicio pretenție. (…) De multe ori, viața cumva îți trimite ce ai nevoie când ai nevoie. (…) Mama s-a bucurat foarte mult. Tata a murit la sfârșitul anului trecut. (…)”, a mai povestit vedeta.

Claudia Neghină va avea o fetiță

Claudia Neghină a anunțat și sexul bebelușului care va veni anul acesta pe lume, mai exact în luna aprilie. Va avea o fetiță care va primi numele Sofia.

„Chiar în ziua în care am aflat că o să am o fetiță, nu a fost un vis, a fost o certitudine, m-am trezit din somn și am avut numele în gând, Sofia. Chiar nu cunosc pe nimeni Sofia. Nu am pe nimeni în familie, nu m-am uitat la vreun film. A fost un semn. (…) Încerc să nu forțez lucrurile, să le las să vină de la sine, să nu mă agit.

Un kg 400 am luat în greutate. Am calculat de la început. În aprilie [o să nasc]. Cum o să decidă medicul o să nasc. Nu mai am 20 de ani. Azi am împlinit 39. (…) Important e să fie spre binele copilului', a conchis Claudia Neghină, însărcinată în șase luni.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton