Tragedie în lumea manelelor! Un celebru manelist, în comă după un accident auto. Se zbate între viață și moarte

 Laciu Andreea
.

Din păcate, noul an 2021 a adus și o tragedie în lumea manelelor. Un celebru artist de la noi a ajuns în comă, din cauza unui accident rutier. El se zbate acum între viață și moarte. Totul s-a petrecut chiar la începutul acestui an. Cei apropiați, precum și fanii lui, sunt în stare de șoc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Unul dintre prietenii manelistului Costi Tenerife, zis si Dinte, a făcut niște dezvăluiri cutremurătoare pentru wowbiz.ro. 'S-a răsturnat cu mașina, chiar de Revelion, pe lângă Târgoviște.Mașina e daună totală, el este într-o stare foarte gravă', a dezvăluit acesta, despre artistul aflat în comă.

Se pare că inclusiv celebrul Mircea Băluș, cunoscut drept Mircea Nebunu, a anunțat vestea tristă și i-a rugat pe toți cei care îl urmăresc să se roage pentru sănătatea lui.

manelistul-costi-tenerifemanelistul-costi-tenerife

Tragedie în lumea manelelor! Mircea Nebunu a cerut ajutorul prietenilor

'Mircea îl aprecia enorm, de fiecare dată când îl vedea pe la cântări îl cinstea mai mult decât pe restul. Îi plăcea că avea o voce caldă, de aia acum, prin amici comuni, a transmis că se va ocupa de tot ce ar putea avea nevoie Dinte, fie că e vorba de bani pentru tratament, fie că e vorba de orice altceva.

Dinte este în comă, medicii se chinuiesc să îl salveze… Îi plăcea viteza, dar a avut accident nu pentru că ar fi lovit pe cineva, a derapat și s-a izbit și răsturnat', a adăugat apropiatul manelistului, pentru sursa citată anterior.

Citește și: Mama Denisei Manelista, mărturisiri dureroase la 3 ani de la moartea fiicei sale. Ce i-a spus în vis: 'Îmi cerea…'

Citește și: Vi-l mai amintiți pe Romeo Fantastik? Manelistul supranumit Regele Sexului e acum de nerecunoscut!

Citește și: Familia Fănicăi, soția lui Florin Salam, acuzații grave la adresa manelistului: „O spărgea cu bătaia!”

Citește și: Augustin Viziru, prima fotografie cu mama fetiței sale. E o blondă superbă, mai tânără cu 14 ani decât el

Cele mai șocante accidente auto din lumea manelelor

'Tratamentul costă enorm, el este într-o situație limită, așa că apropiații lui cred că este mai bine să îl transfere în străinătate, poate acolo medicii vor putea face mai mult pentru el', a mai completat apropiatul manelistului.

Nu este singurul manelist care a fost implicat în ultima perioadă într-un accident auto. Tavy Puștiu, cântărețul în vârstă de 29 de ani, și-a pierdut viața în urma unei astfel de tragedii. Impactul a fost chiar surprins LIVE pe Facebook chiar de către Tavy, care se afla pe scaunul din dreapta. La volan era soția lui, iar mașina a fost lovită în plin de un tren.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton