Angelica Stoican s-a iubit, în adolescență, cu profesorul ei, un bărbat însurat: "Fata mea poartă numele tatălui ei" / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Angelica Stoican a primit o lecție grea de la viață… Artista s-a iubit în adolescență cu profesorul ei, un bărbat însurat, care a devenit tatăl Niculinei Stoican, fiica sa cea mare. Durerea artistei a fost că nu și-a putut întemeia o familie cu acesta. Celebra interpretă locuiește azi la Orșova, pe malul Dunării. Într-un interviu pentru viva.ro, artista a vorbit despre familie și cu precădere despre nepoți, care sunt extrem de apropiați de bunica lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Angelica Stoican (73) a trăit o poveste de dragoste interzisă, interpreta de muzică populară îndrăgostindu-se de profesorul ei de literatură pe când era elevă în clasa a VII-a, iar relația lor a fost, inițial, platonică. Oricât de frumoasă a fost povestea lor de dragoste, artista nu s-a putut căsători cu bărbatul pe care l-a iubit în adolescență. Rodul dragostei lor, Niculina, avea să vină pe lume însă în urmă cu 52 de ani.

Îndrăgita interpretă de muzică populară are două fete, pe Niculina și Adriana, care au făcut-o bunică de băieți. Nepoții sunt atașați de Angelica Stoican, dar și de locurile în care au copilărit, iar 'Dica' îi așteaptă și acum pe Mario și pe Vlad cu mare drag pe la ea.

280218241_3268088980183287_7455240506484793003_n280218241_3268088980183287_7455240506484793003_n

Angelica Stoican a primit o lecție grea de la viață

Angelica Stoican a trecut prin numeroase momente grele în viața sa. În adolescență s-a îndrăgostit de profesorul ei de literatură. Rodul iubirii lor a fost fiica ei Niculina, care a venit pe lume pe data de 9 decembrie. Durerea artistei a fost că nu și-a putut întemeia o familie cu tatăl fetei sale, pentru că acesta era însurat. Angelica Stoican locuiește pe malul Dunării, la Orșova.

Citește și: Angelica Stoican, despre scandalul cu Maria Ciobanu. Nu-și mai vorbesc de 10 ani: „Ceea ce s-a întâmplat a fost o crimă”

Citește și: Angelica Stoican o apără pe fiica ei, Niculina Stoican, în scandalul cu Olguța Berbec. Acuzații pentru nașa Vlăduței Lupău: „Mare rușine!”

Citește și: Marian Nistor și soția lui s-au mutat la țară: 'La bloc este foarte greu. E greu. Trebuie să…' Cum s-a schimbat viața lor / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Andra cu părinții lui Cătălin Măruță și cum s-au implicat aceștia în căsnicia lor: „Vreau ca Eva și David să fie apropiați de bunicii lor. Mi-aș dori să ne putem…' / EXCLUSIV

'Sunt multe de făcut. Căsuța mea este așezată foarte frumos, dar e o muncă zilnică, clară. Am un program încărcat. Mai am timp și cele de care mă ocup cu sufletul. Vreau să le termin pe toate și să le las așa cum trebuie, să fiu pregătită de orice', a declarat Angelica Stoican, pentru viva.ro.

Angelica Stoican a născut într-un spital ridicat de Regele Carol

Angelica Stoican și-a botezat fiica cea mare după numele tatălui acesteia. Ea și-a dorit mult ca Niculina să poarte acest nume după Nicolae, bărbatul pe care l-a iubit în tinerețe. Niculina Stoican s-a născut în preajma zilei de 6 decembrie, când este ziua Sfântului Nicolae. În aceeași zi în care a venit pe lume Niculina Stoican s-a născut și o verișoară de-a ei, care poartă numele Nicoleta. Atunci, Angelica i-a dat fetei sale un nume derivat, cel de Niculina.

'Povestea numelui Niculinei este că pe tatăl ei l-a chemat Nicolae. Și eu i-am spus ei numele tatălui ei, Nicolae. Niculina este născută în aceeași zi cu fata fratelui meu. Cumnata mea a născut dimineața, iar eu noaptea, înainte de miezul nopții, pe data de 9 decembrie.

Eram la munte, pentru că eram în învățământ atunci, și acolo am născut. Este un spital în Comuna Balta care e ridicat de Regele Carol. Era un doctor în vârstă acolo, de prin părțile noastre, foarte bun. Acolo le-am născut pe amândouă fetele mele', a mai declarat Angelica Stoican, pentru viva.ro.

Angelica Stoican: 'Sunt foarte legați de aceste locuri'

Angelica Stoican mai are o fiică, Adriana, mai mică decât Niculina cu șase ani. Adriana locuiește la Turnu Severin, iar Niculina, la Târgu Jiu și ambele fiice au făcut-o bunică pe artistă.

'Adriana e mai mică cu 6 ani decât Niculina. Amândouă m-au făcut bunică de băieți. Acum, va veni rândul băieților, Vlad și cu Mario, să mă facă străbunică. I-am crescut și pe ei. Am fost foarte apropiați. Vlad tot timpul mă sună, dar și ăsta mic, care face 15 ani acum. Pe băiețelul Adrianei l-am ținut și mai mult pe la mine, pentru că este mai aproape, aici, la Turnu Severin. Niculina era la Târgu Jiu și îl lua acasă. Sunt foarte drăgălași. Vin și acum, în vacanțe, la mine. Sunt foarte legați de aceste locuri. Vlad vine tot timpul la munte, cu fata lui, căci de acum sunt de 5 ani prieteni', a povestit Angelica Stoican, pentru viva.ro.

Nepoții îi spun 'Dica'

Nepoții îi spun 'Dica' interpretei Angelica Stoican, iar artista mărturisește că este extrem de atașată de ei și abia așteaptă să-i vadă pe toți în perioada Sărbătorii Paștelui.

'Mario mi-a spus că va veni în vizită cu prietena lui, pentru două zile. Eu le-am spus să vină înainte de Paști: 'Cu două zile înainte de Paște, veniți la Dica toți trei. Treceți și îl luați și pe cel mic'. Sunt tare drăgălași. Îi iubesc foarte, foarte mult. Foarte atașată sunt de copii. La mine aici au fost mereu copii', a mărturisit interpreta de muzică populară Angelica Stoican.

Angelica Stoican s-a îndrăgostit de profesorul ei

Angelina Stoican a avut parte de o lecție foarte grea de la viață pentru că nu a putut fi niciodată cu bărbatul pe care l-a iubit, deși i-a dăruit o fiică. Vedeta s-a îndrăgostit de profesorul său de literatură pe când era în clasa a VII-a și lucrurile au început să se dezvolte între ei chiar și după ce tânăra a mers la liceu.

Adolescentă fiind, tânăra Angelina Stoican simțea o iubire foarte mare pentru cel care i-a fost profesor ani de zile și tocmai de aceea nici nu a început o altă relație și nu a lăsat alt bărbat să se apropie de ea.

El mi-a fost profesor de literatură. Din clasa a VII-a a început povestea… era un om foarte moral, nu avea ieșiri, dar pur și simplu s-a îndrăgostit de mine și eu m-am îndrăgostit de 10 ori mai mult de el. Nu știam eu ce e dragostea, era ceva platonic, îmi scria poezii, scrisori.

Apoi am plecat la liceu, unde îmi făceau și alți băieți curte, dar eu simțeam că sufletul meu este aprins, era păcat să dau naștere la alte legături', i-a mărturisit Angelica Stoican regretatului Aurelian Preda într-un interviu.

Fiica ei nu și-a cunoscut niciodată tatăl

Până la urmă, relația dintre cântăreața de muzică populară și bărbatul însurat a evoluat, iar aceasta a rămas însărcinată cu Niculina Stoican, azi, și ea o îndrăgită artistă.

Familia bărbatului pe care îl iubea a obligat-o să facă un test de paternitate, dar bărbatul nu a părăsit-o niciodată pe soția lui, chiar dacă Niculina era fiica lui.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton