Tenorul Florin Georgescu a slăbit 71 de kilograme, după operația de micșorare a stomacului. Cum arată acum: "Aveam 160. Nu puteam cânta decât stând pe scaun"

 Oana Pantazi
.

Tenorul Florin Georgescu a slăbit 71 de kilograme, după operația de micșorare a stomacului. După o pauză de 7 luni, tenorul Florin Georgescu a revenit pe scenă după ce a reușit să slăbească un număr imens de kilograme. Faimosul artist a reușit, la 66 de ani, să scape de kilogramele care îl incapacitau, punându-i viața în pericol și împiedicându-l deja să cânte, după cum povestește. Iată cum a reușit să slăbească atât de repede în timp scurt.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Tenorul Florin Georgescu a slăbit 71 de kilograme, după operația de micșorare a stomacului. Cei care l-au văzut pe tenorul Florin Georgescu, supranumit pe vremuri și Pavarotti din Carpați, pe scenă au fost uimiți să constate că, practic, au în față altă persoană. Asta pentru că, în doar câteva luni, reputatul artist a reușit să slăbească nu mai puțin de 71 de kilograme, în urma unei operații de micșorare a stomacului.

tenorul-florin-georgescu-a-slabit-71-kilograme-3tenorul-florin-georgescu-a-slabit-71-kilograme-3

Tenorul Florin Georgescu a slăbit 71 de kilograme, după operația de micșorare a stomacului

Chiar dacă aspectul fizic nu este relevant pentru un artist de talia lui Florin Georgescu, iar cel mai bun exemplu este chiar Pavarotti, care, de asemenea, cântărea mai mult de 150 de kilograme, tenorul a mărturisit că a luat decizia de a face operație de micșorare a stomacului în urma unui comentariu care l-a făcut să se simtă jenat.

„Am intrat pe scenă, la un spectacol din țară, și am auzit o exclamație de genul 'Uauu!', care m-a făcut să-mi dau seama că nu mai puteam continua în același mod.

La acel moment, eram foarte gras, aveam circa 160 de kilograme. Nu puteam cânta decât stând pe un scaun! Și mi s-a făcut rușine', a dezvăluit tenorul pentru Playtech.

Citește și: Monica Anghel, replică pentru cei care o acuză că a făcut operație de micșorare a stomacului sau că a slăbit cu pastile: „Nu sunt genul de om care…”

Citește și: Cristina Bălan face acuzații grave la adresa sistemului medical din România, după experiența primei nașteri: „Nu am primit niciun fel de ajutor sau o vorbă bună măcar

Citește si: Bianca Patrichi, după ce Crina Abrudan a fost eliminată de la Survivor 2023: „Te porți ca un jeg…’

Citește și: Ce prețuri sunt la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. O porție de cartofi costă cât un meniu întreg

În acel moment, cea mai potrivită soluție pentru a slăbi atâtea kilograme s-a dovedit a fi operația de micșorare de stomac, așadar Florin Georgescu a luat decizia

„Am venit pe picioarele mele, la un spital privat din Capitală, și după două zile am plecat bine mersi, tot pe picioarele mele. Am intrat cu 159 de kilograme în sala de operație, asta vă spun sigur, fiindcă m-au cântărit. Iar astăzi am 88 de kilograme', a mai spus Florin Georgescu pentru sursa citată.

După operație, Florin Georgescu nu a putut cânta 6 luni

Odată cu kilogramele pierdute în urma operației de micșorare a stomacului, starea de sănătate a lui Florin Georgescu s-a îmbunătățit vizibil.

„Până acum câteva luni înghițeam medicamente pentru diverse lucruri. Nu mă puteam baza pe genunchi, de tensiune și de glicemie ce să mai vorbesc! Ei bine, toate astea s-au dus! Parcă aș fi un alt om', a mai spus tenorul.

Din păcate însă, in tervenția prin care a trecut, deși realizată laparoscopic, l-a împiedicat ulterior, timp de 6 luni, să cânte, în organismul său intervenind modificări importante.

„Medicii m-au anunțat că va trebui să am răbdare cu organismul meu, că nu voi mai putea cânta o vreme, fiindcă treceam printr-o transformare. Mi s-a schimbat nu doar stomacul, ci și diagframa. Și am făcut totul ca la carte, iar asta m-a ajutat. Fiindcă astăzi pot iar să cânt în picioare pe orice scenă. Mi-era dor să fac asta și să revin la ariile mele preferate, în frunte cu Boema', a mai adăugat Florin Georgescu, pentru Playtech.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton