Cum arată și cu ce se ocupă Noelle, „cel mai frumos copil din România”. Fiica lui Ingrid Vlasov și a lui Marian Nedelcu are 18 ani și studiază la Londra

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată și cu ce se ocupă Noelle, „cel mai frumos copil din România'. Tânăra are 18 ani și studiază la Londra. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu mai mulți ani, Noelle, fiica creatoarei de modă Ingrid Vlasov și a fotomodelului Marian Nedelcu, a fost numită cel mai frumos copil din România', asta fiind la doar patru anișori urca pe podiumul prezentărilor de modă. Ei bine, anii au trecut, însă Noelle a rămas la fel de frumoasă și specială! Iată cum arată și cu ce ocupă acum, 18 ani!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Noelle cucerea pe toată lumea cu aparițiile ei pe podiumul prezentărilor de modă la vârsta de numai 4 ani. Pe atunci a intrat în atenția tuturor și a cucerit pe toată lumea cu frumusețea ei, astfel că nu este deloc de mirare faptul că a fost considerată cel mai frumos copil din România pe atunci. Ei bine, a crescut, iar acum este majoră, însă frumusețea sa este una greu de descris.

whatsapp-image-2023-03-28-at-16.28.50-4whatsapp-image-2023-03-28-at-16.28.50-4

Nu sunt deloc puțini cei care se întreabă cum arată și cu ce se ocupă acum Noelle, „cel mai frumos copil din România'. Ei bine, spre surprinderea tutror, are aceleași trăsături unice și speciale pe care le avea și la vârsta de 4 ani, însă acum este o adevărată tânără, ce întoarce toate privirile. Fiica creatoarei de modă Ingrid Vlasov și a fotomodelului Marian Nedelcu, s-a transformat în timp într-o oarecare celebritate în mediul online, unde are o mare comunitate de fani și se poate vedea cu ochiul liber că moștenește pasiunea pentru modă a părinților.

Citește și: Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica lui Ingrid Vlasov și a lui Marian Nedelcu! La 16 ani, Noelle a ajuns fashion influencer

Citește și: Cum arată Noelle, fiica lui Ingrid Vlasov, la 18 ani: „Nu mă consider extravagantă, doar mă îmbrac altfel”

Citește și: Cine este Mario Fresh. Formează un cuplu cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca

Citește și: Gina Pistol a publicat prima imagine cu chipul fiicei sale, Josephine. Cum arată și cu cine seamănă micuța

Cum arată și cu ce se ocupă acum Noelle, „cel mai frumos copil din România'

Cum arată și cu ce se ocupă acum Noelle, „cel mai frumos copil din România'? Aceasta este întrebarea carea stă pe buzele tuturor celor ce o știu încă de la 4 ani, cât și a celor care au cunoscut-o de-a lungul timpului prin intermediul părinților ei. Nu vă mai ținem în suspans și vă dezvăluim faptul că Noelle este acum studentă la actorie, în Londra.

Ea studiază acum la DLD College din Londra, o instituție de învățământ pentru cei cu vârste între 14 și 19 ani, considerată o etapă de trecere a elevilor către universitățile de top din Marea Britanie, semn că frumoasa tânără are planuri mari de viitor și vrea să aibă o carieră de mare succes.

„Fiica mea s-a născut manechin. O las să se fardeze în fiecare zi, am învățat-o de mică să fie cochetă. Nu mi se pare nociv. Nu e rău să înveți o fetiță să se aranjeze la o vârstă cât mai fragedă', spunea mama ei în urmă cu mai mulți ani.

Noelle a devenit vegană la vârsta de 13 ani

În urmă cu mai bine de 5 ani, Noelle a devenit în mod oficial și sigur vegană. Frumoasa fiica a creatoarei de modă Ingrid Vlasov și a fotomodelului Marian Nedelcu, numită cel mai frumos copil din România' la doar câțiva anișori, a decis să protejeze cât de mult poate animalele. Încă de mică a empatizat cu tot ceea ce înseamnă animale, astfel că nu a stat pe gânduri când s-a decis să își schimbe stilul de viață și să facă în același timp bine pe mai multe părți.

„Am luat această decizie din dorința mea de a proteja animalele. De mică am iubit foarte mult animalele și am empatizat cu ele, dar cu timpul am realizat că ele pot fi protejate și că pot contribui și eu. Așadar, nu mai consum absolut nimic de origine animală. Înainte de a deveni vegană m-am consultat cu părinții, cu medicii și cu nutriționiștii și am înțeles că cel mai sănătos e să elimin produsele de origine animală treptat, ceea ce am făcut și eu.

Am renunțat întâi la carne, apoi la ouă și în sfârșit la lactate. Recunosc că nu a fost ușor și cel mai greu mi-a fost să renunț la toate prăjiturile mele preferate, dar am căutat și am găsit multe rețete vegane', explica Noelle la acea vreme.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton