Angela Rusu, probleme grave de sănătate, după ce a devenit mamă, la 47 de ani. Ce a pățit din cauza medicilor: "Mi-au dat..."

 Laciu Andreea
.

Angela Rusu a avut parte de probleme grave de sănătate, din cauza unor medici. Cântăreața a povestit prin ce coșmar a trecut la doar câteva luni după ce a devenit mamă la 47 de ani. A fost la un pas de tragedie, iar organismul ei a fost extrem de afectat. A început să se simtă rău din senin, în timp ce ce afla într-un turneu pe care l-a susținut în Statele Unite ale Americii. A ajuns la spital, acolo unde medicii i-au dat o veste cumplită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Îndrăgita artistă era într-un turneu în America atunci când a început perioada de coșmar prin care a trecut. Abia devenise mamă de doar câteva luni, se bucura din plin de această minune din viața ei și nici nu bănuia ce avea să urmeze. A început să se simtă rău fără să își dea seama care ar putea fi cauza, așa că s-a dus la spital. Acolo, medicii i-au dat

angela-rusu-1angela-rusu-1

Ce a pățit Angela Rusu, la câteva luni după ce a devenit mamă, la 47 de ani

După ce medicii i-au spus că are o boală neurologică, ea a crezut în cuvântul lor și a început să ia niște medicamente extrem de puternice.

„Am mers singură, totul a fost în regulă. În februarie, nașul Bebe Mihu m-a sunat și a zis să merg pentru două săptămâni în America. Eu i-am spus lui Marius că mă simțeam foarte obosită, foarte epuizată…

Am ajuns în America și am aterizat la Chicago, vineri am zburat în L.A și am cântat acolo. Duminică am rămas la niște prieteni de-ai noștri la care am fost cazați și lunea, urma fiecare să meargă unde dorea.

Citește și: Motivul pentru care Angela Rusu nu-și poate ierta mama: „A fost o egoistă. Știa că asta mă doare cel mai tare”

Citește și: Fiica lui Aurelian Preda, dezamăgită că niciun artist nu a fost prezent la parastasul de 6 ani al tatălui ei: „Mulți au uitat”

Citește și: Cum au sărbătorit Angela Rusu și Marius Moldovan 11 ani de relație: „Fiica noastră este…”

Citește și: Matilda Pascal-Cojocărița a împlinit 64 de ani. Ce tort inedit a primit fosta Miss România / EXCLUSIV

Eu am ales să merg la nașii mei. Am vorbit cu Marius, am vorbit cu fetele, după care m-am trezit în ambulanță. Fără să mi se facă rău, fără să mă simt rău. L-am sunat pe Marius și i-am spus că sunt în spital.

Toată lumea era panicată, nu știa ce se întâmplă. Mi-au dat acele medicamente foarte periculoase, pe care le-am luat, pentru că am luat diagnosticul de bun. Am zis că nu au cum să greșească', a povestit Angela Rusu în emisiunea Acces Direct, conform spynews.ro.

Ce s-a întâmplat după ce a revenit în România

Angela Rusu a ținut să ceară și o părere de la noi din țară. Așa a ajuns la un medic specialist din Cluj-Napoca, iar acesta i-a triplat doza de medicamente. Nu doar că tratamentul nu i-a făcut bine, Angela Rusu a ajuns chiar să se simtă ca o „legumă”. Nu mai era în stare să meargă, să articuleze cuvintele sau să cânte. Apoi au fost trimise în Turcia rezultate RMN-ului și abia atunci a realizat că a primit un tratament complet greșit.

„Nu mai puteam să cânt. Și ce m-a durut cel mai tare a fost că mama mea nu a vrut să audă de mine', a mai spus Angela Rusu, conform sursei citate anterior.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton