Ce face Vlăduța Lupău cu banii strânși la botezul fiului ei: "Am văzut foarte multe vedete făcând asta"

 Oana Pantazi
.

Ce va face Vlăduța Lupău cu banii strânși la botezul fiului ei. Pe 27 septembrie, Vlăduța Lupău l-a creștinat Iair, în cadrul unei ceremonii impresionante, iar recent artista a dezvăluit ceîn ce va investi banii strânși la botezul fiului ei. Fără doar și poate, cei doi părinți au adunat o sumă importantă, dat fiind în ce și-au propus să investească banii…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce va face Vlăduța Lupău cu banii strânși la botezul fiului ei. Pe 27 septembrie, Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, l-au creștinat pe fiul lor, adorabilul Iair. Artista și soțul ei au ales trei perechi de nași pentru micuțul lor. Marele eveniment a avut loc la una dintre cele mai luxoase locații din Cluj, iar cuplul a cheltuit zeci de mii de euro pentru organizarea botezului fiului lor. În consecință, și darul dat de invitați a fost unul pe măsură. Iată ce a dezvăluit artista despre suma strânsă!

ce-va-face-Vladuta-Lupau-cu-banii-stransi-la-botezul-fiului-ei-ce-va-face-Vladuta-Lupau-cu-banii-stransi-la-botezul-fiului-ei-

Ce va face Vlăduța Lupău cu banii strânși la botezul fiului ei

Botezul lui Iair a fost un eveniment memorabil. La ceremonie și la petrecere au participat familiile și apropiații cuplului, iar fiul artistei a avut trei perechi de nași – Olguța Berbec și soțul ei, fotbalistul Adrian Păun și soția, dar și Carmen (managera Vlăduței) și Florin Mureșan. La scurt timp după botez, artista a dezvăluit ce va face cu banii primiți cadou de fiul ei de la invitați.

Citește și: Vladuța Lupău și-a botezat fiul! Primele imagini de la marele eveniment

Citește și: Primele imagini cu Iair, fiul Vlăduței Lupău.Artista a pozat cu el pe coperta VIVA! de octombrie

Citește și:Vlăduța Lupău s-a fotografiat în timp ce își alăptează băiețelul:'Profit să stau cu Iair'

Citește și: Geta, sora lui Culiță Sterp, s-a măritat.Primele imagini de la nuntă

Citește și: Ce mașină conduce Florin Zamfirescu, la 73 de ani:’Am dat 21.000 de euro pe ea’

'După botezul superb pe care Iair l-a avut, ne-am hotărât, împreună cu tăticul, să îi punem toate economiile lui deoparte. Și, căutând informații de la prietenii noștri care sunt părinți ce fac ei pentru copiii lor, am primit o sugestie foarte importantă, și anume să investim banii într-un apartament în Dubai. Am văzut foarte multe vedete făcând asta', a dezvăluit Vlăduța Lupău pe Instagram.

Vlăduța și soțul ei, în lacrimi la botezul fiului lor

Iair a fost un copil foarte așteptat, iar părinții lui au fost extrem de fericți la venirea pe lume a fiului lor. Înainte a deveni mamă, Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini, iar bucuria maternității a fost imensă. Pe 27 septembrie, micuțul a primit taina botezului, iar momentul a fost unul copleșitor pentru părinții lui, care au plâns în biserică. În aceeași zi, Vlăduța Lupău a postat un mesaj emoționant în social media, alături de o fotografie de familie înduioșătoare, la scurt timp după ce Iair a fost creștinat.

„IAIR, de azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o în credință și în dragoste!
Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești să fii binecuvântat! Ești minunea noastră!',
a scris Vlăduța Lupău în social media.

De altfel, tot atunci, Vlăduța a făcut și primele declarații, mărturisind că momentul primirii tainei botezului a fost unul emoționant atât pentru ei, cât și pentru ceilalți invitați.

„A fost un moment extraordinar, cred că cel mai frumos din viața mea. Până acum ziceam că taina cununiei a fost, cred că acum m-am schimbat. Așa cum a zis domnul părinte, de azi am primit un creștin, un puiuț, un îngeraș pe care îl cheamă Iair. Am plâns un pic, Adi a plâns mai mult. Nașii au plâns și ei. Toată lumea a plâns. Lacrimile, de fapt, exprimă emoția și le mulțumesc fiecăruia pentru lacrimile sincere pe care le-au dat. Să plângi la comandă, nu prea poți’, a declarat Vlăduța Lupău la PRO TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton