Motivul pentru care mama Geta nu s-a căsătorit cu tatăl copiilor ei: „Și-a iubit bărbatul și...”

 Ifrim Georgiana
.

Motivul pentru care mama Geta nu s-a căsătorit cu tatăl copiilor ei. Duminică, 2 octombrie, sora lui Culiță Sterp și alesul inimii sale, Sebastian Crăciunescu, și-au unit destinele în fața legii. La eveniment, s-au reunit toți membrii familiei, inclusiv tatăl acesteia, care este separat de mama Geta de câțiva ani buni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mama Geta și fostul soț s-au întâlnit la nunta fiicei lor. Aceasta a susținut că a fost părăsită de tatăl copiilor ei în urmă cu mai bine de opt ani. De atunci, mama Geta și-a crescut singură cei patru copii și a avut grijă să nu le lipsească nimic. Cu ocazia reunirii familiei, Culiță Sterp s-a fotografiat alături de părinții săi, susținând că este una dintre rarele imagini în această formulă. Mai mult, acesta a dezvăluit faptul că mama sa nu a fost niciodată căsătorită.

sterp-1sterp-1

Motivul pentru care mama Geta nu s-a căsătorit cu tatăl copiilor ei. În mai multe rânduri, mama fraților Sterp a recunoscut că nu are o relație apropiată cu fostul partener, însă acest lucru nu i-a împiedicat să țină legătura. Separarea dintre cei doi a avut loc în anul 2013, când bărbatul nu s-ar mai fi întors acasă.

Citește și: Câți bani a dat mama Geta la nunta fiicei sale.Culiță Sterp, reacție surprinzătoare când a văzut darul: „A furat seiful'

Citește și: Geta Sterp a izbucnit în lacrimi la nunta ei.Momentul care a făcut-o pe sora lui Culiță Sterp să plângă

Citește și: Cum l-au marcat pe Mihai Trăistariu probele de la Sunt celebru, scoate-mă de aici:„Am intrat în depresie și am slăbit șase kilograme'

Citește și: Adda a făcut febră natural, după ce a început tratamentul pentru boala Lyme:„Semn că funcționează. Mă simt ca naiba, dar sunt fericită'

Motivul pentru care mama Geta nu s-a căsătorit cu tatăl copiilor ei

Mama Geta și tatăl copiilor ei s-au separat de mai mulți ani, însă locuiesc în același sat. Bărbatul a ținut să fie prezent la nunta fiicei sale și pare să se fi înțeles destul de bine cu fosta sa parteneră. De față cu acesta, Culiță Sterp a dezvăluit faptul părinții săi nu s-au căsătorit, deși au patru copii împreună.

Remarca a fost făcută în momentul în aruncării buchetului miresei. Potrivit tradiției, norocoasa care prinde buchetul de flori se va căsători în scurt timp.

„Hai mamă și tu aici. Te-ai măritat vreodată în viața ta? Treci aici! Niciodată nu s-a măritat! Stai acolo, poate ai noroc. Acum fără mișto, are patru copii, ne are pe noi, dar nu a fost căsătorită în viața ei, doar și-a iubit bărbatul și atât', a spus Culiță despre mama Geta.

Mama fraților Sterp a fost părăsită în urmă cu 8 ani

Într-un interviu mai vechi, mama Geta a vorbit despre separarea de tatăl copiilor ei. În urmă cu opt ani, se pare că acesta ar fi plecat de acasă, lucru care s-a întâmplat în repetate rânduri. De când a fost părăsită, femeia și-a crescut singură copiii.

La nunta Getei Sterp, mama acesteia a făcut haz de necaz și a susținut că i-a făcut câteva dedicații fostului partener, care a stat la altă masă.

„La începutul lui decembrie 2013, chiar de Sfântul Nicolae, soțul ne-a părăsit. O mai făcuse și până atunci, dar acum lipsește de aproape opt ani. Mai vorbește la telefon, de obicei, cu mezinul, cu Iancu, dar pare că nu-l interesează mai nimic.I s-au născut acum nepoții. Degeaba, nu a dat vreun semn de viață.’, a declarat mama Geta în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton