Ce mesaj controversat a transmis Andrew Tate, după ce el și fratele lui au fost arestați: "Cine e mai tare decât Tate?"

 Dumitrache Laura
.

Ce mesaj controversat a transmis Andrew Tate, după ce el și fratele lui au fost arestați. Andrew Tate și fratele său, Tristan, au fost reținut de oamenii legii în urmă cu câteva zile. Cei doi frați s-au trezit cu mascații la vila de lux din Pipera, chiar înainte de Anul Nou. Andrew Tate a distribuit în mediul online un mesaj care a devenit viral pe Twitter, după ce a fost arestat de autorități.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce mesaj controversat a transmis Andrew Tate, după ce el și fratele lui au fost arestați. Andrew și Tristan Tate au fost reținuți pentru 30 de zile de oamenii legii. Chiar și după ce a fost arestat preventiv, Andrew Tate a publicat pe Twitter numeroase mesaje. La scurt timp după ce a fost reținut, unul dintre cei doi milionari britanici de origine americană, a publicat un mesaj cu subînțeles.

andrew tateandrew tate

Andrew Tate, fost campion mondial de kick-box a petrecut Revelionul după gratii, împreună cu fratele său. Cei doi sunt acuzați de crimă organizată, viol, și trafic de persoane. Andrew Tate a postat două mesaje cu subînțeles, pe contul său de Twitter, după ce a fost încarcerat.

Citește și: Cine este Luana Radu, femeia arestată împreună cu Andrew Tate.Fosta polițistă din București făcea parte din „Tate’s Angels”

Citește și:Cum a scăpat un fost model Playboy de Andrew Tate, după ce a chemat-o în vila lui din Pipera:„Dumnezeu m-a salvat'. Bărbatul ar fi amenințat-o

Citește și:Cine a fost Leopoldina Bălănuță, soția lui Mitică Popescu.Au fost căsătoriți timp de 22 de ani

Citește și:Familia lui Mitică Popescu a dezvăluit cauza decesului regretatului actor:”Boala nu a putut fi învinsă”

Ce mesaj controversat a transmis Andrew Tate, după ce el și fratele lui au fost arestați

Andrew și Tristan Tate au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Cei doi frați sunt acuzați de trafic de persoane, viol și crimă organizată. Andrew Tate și fratele său, Tristan, au petrecut Revelionul în spatele gratiilor, iar avocatul acestora a contestat măsura arestului și speră că va obține o decizie favorabilă. La scurt timp după ce frații Tate au fost reținuți, Andrew a postat mai multe mesaje pe Twitter.

Una dintre cele mai controversate postări este aceea în care milionarul britanic a scris: „Cine este mai tare decât Tate?'. Ulterior, Andrew Tate a distribuit și alte mesaje cu subînțeles. „Se pare că nebunia elitei conducătoare este expusă în întreaga lume acum. Au o singură comandă: Nu vorbi, comportă-te ca o oaie', a scris Andrew Tate, după ce a fost săltat de mascați.

Andrew Tate susține că se teme pentru viața sa în închisoare

Andrew Tate și Tristan Tate sunt activi în mediul online, fiind urmăriți de milioane de internauți din întreaga lume. Andrew a postat și un videoclip pe Twitter în care spune că se teme să nu fie ucis în închisoare.

„E cea mai comună metodă din lume. Prima dată te atacă. E prima din cele trei părți. Te atacă și te anulează ca persoană, te bagă în închisoare pentru ceva ce nu ai făcut. Matricea m-a atacat. Și apoi te omoară. Și voi fi foarte clar. Nu mă voi omorî niciodată, în nici o circumstanță', a spus Andrew Tate, într-un videoclip pe Youtube.

Frații Tate au fost arestați pentru 30 de zile

În urmă cu câteva zile, Andrew Tate și fratele său Tristan au fost arestați sub acuzația de trafic de persoane și viol. Mascații au descins în casa fraților Tate, pe 30 decembrie, cei doi fiind reținuti pentru grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.

Procurorii suspectează constituirea unui grup infracțional organizat în scopul racolării și exploatării unor fete pentru creare de clipuri pornografice destinate difuzării contracost pe site-uri de profil. Dosarul a început în aprilie, când DIICOT a cercetat cazul tinerei americane sechestrate în Voluntari de frații Tate.

Sursa foto: Twitter/Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton