Gabriela Cristea luptă cu kilogramele în plus, dar nu reușește să slăbească: „Mă apucă disperarea. De dimineață și până seara mă gândesc...”

 Calin Maria Bianca
.

Gabriela Cristea luptă cu kilogramele în plus, dar nu reușește să slăbească. Gabriela Cristea nu știe ce să mai facă pentru a slăbi. Perioada Sărbătorilor de iarnă este una destul de 'păcătoasă' din punct de vedere al mâncărurilor. Fiecare a pus pe masă fel și fel de delicii culinare, care, bineînțeles, nu au rezistat prea mult neatinse. Ei bine, acest lucru își spune cuvântul din punct de vedere al siluetei. Printre cei care au observat deja acest lucru se numără și Gabriela Cristea, care este în pragul disperării fiindcă nu reușește să mai dea jos din kilogramele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea luptă cu kilogramele în plus, dar nu reușește să slăbească. Gabriela Cristea nu are nevoie de vreo descriere. O știe toată lumea de pe micile ecrane, fiind una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Nici când vine vorba de mediul online, frumoasa brunetă nu ezită, astfel că se bucură de o mare comunitate cu care împărtășește atât momente bune, cât și rele. Ba mai mult, sunt zile în care se sfătuiește cu fanii, fie le cere ajutorul în anumite circumstanțe.

cristea-3cristea-3

Ei bine, după un ospăț pe cinste de Crăciun și Revelion, a venit momentul în care fiecare se urcă pe cântar pentru a vedea cât de mult a exagerat. Gabriela Cristea nu a exagerat absolut deloc cu deliciile culinare și a încercat să aibă mare grijă, însă se pare că rezultatul de pe cântar tot nu-i aduce zâmbetul pe buze. Frumoasa prezentatoare TV le-a povestit fanilor că a ajuns în pragul disperării din cauza siluetei sale.

Citește și: Cum arăta Gabriela Cristea acum 9 ani, după divorțul de Marcel Toader:”Cea mai șmecheră versiune a me

Citește și: Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi la TV:”Am două fete acasă și sunt sigură de un lucru”

Citește și: Cine a fost Leopoldina Bălănuță, soția lui Mitică Popescu.Au fost căsătoriți timp de 22 de ani

Citește și: Familia lui Mitică Popescu a dezvăluit cauza decesului regretatului actor:”Boala nu a putut fi învinsă”

Gabriela Cristea luptă cu kilogramele în plus, dar nu reușește să slăbească

Gabriela Cristea se bucura de o siluetă demnă de invidiat înainte să dea naștere celor două fetițe absolut superbe pe care le are alături de Tavi Clonda. Ei bine însă, după cele nașteri corpul ei a trecut printr-o serie de modificări, astfel că oricât de mult încearcă frumoasa prezentatoare TV să se bucure de formele de atunci, nu mai reușește. Faptul că ține diete și tot nu slăbește așa cum își dorește, o aduce în pragul disperării și nu se ferește să recunoască acest lucru.

În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul. Nu pot! De dimineață mă gândesc și până seară îmi trece! Mă apucă disperarea…', a spus Gabriela Cristea pe Instagram.

Tavi Clonda, alături în orice moment de Gabriela Cristea

Tavi Clonda și Gabriela Cristea trăiesc o frumoasă poveste de iubire de ani buni. Cei doi se iubesc cu foc și zilnic se bucură de timp de calitate în familie, alături de cele două fetițe adorabile pe care le au. Bineînțeles, dragostea nu se rezumă numai la momentele frumoase, ci și la cele mai puțin plăcute. Cântărețul a demonstrat de fiecare dată că este un soț și un tată implicat, care zilnic își susține soția, indiferent despre ce este vorba. Ba chiar și atunci când vine vorba de kilogramele în plus pe care Gabriela Cristea pretinde că le are, el o face să se simtă bine în corpul ei.

Gabriela Cristea își dorește să ajungă din nou la 50 de kilograme

Gabriela Cristea își dorește să se bucure din nou de silueta pe care o avea înainte să devină mamă. De ani de zile frumoasa prezentatoare TV ține fel și fel de diete și regimuri alimentare, totul doar pentru a slăbIi. A mai dat jos din kilograme destul de mult, așa cum chiar ea susține, însă tot nu este mulțumită, dorindu-și mult mai mult.

„M-am și îngrășat în perioada asta. Acum sunt la cură de slăbire. Am reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă. Țin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi. Împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări. Și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice. Inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține.

Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme. Am încercat și un regim hipoproteic și, într-adevăr, slăbești foarte repede. Doar că este foarte greu de ținut și extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificării alimentelor. Așa că am optat pentru varianta de 1200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. E super! Pe lângă asta beau minim 2 litri și jumătate de apă, beau ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport. Pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer!', povestea, anul trecut, Gabriela Cristea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton