Andreea și Radu de la Mireasa au devenit părinți: "Cel mai frumos cadou". Primele imagini cu fetița lor

 Oana Pantazi
.

Andreea și Radu, foști concurenți ai show-ului Mireasa, au devenit părinți. Fericitul moment s-a petrecut chiar în ziua de Crăciun, iar proapătul tătic a publicat deja primele imagini cu micuța lor. De altfel, anunțul a fost făcut în mediul online, postarea primind nenumărate like-uri din partea fanilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea și Radu, doi dintre cei mai iubiți concurenți de la Mireasa, au devenit părinți chiar în ziua de Crăciun. Tânăra mămică a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar bucuria celor doi părinți este imensă, cu atât mai mult cu cât mica minune a venit pe lume într-o zi mare.

andreea-gravidaandreea-gravida

Andreea și Radu de la Mireasa au devenit părinți

Cei doi foști concurenți Mireasa sunt azi părinți, iar povestea lor de dragoste a cunoscut împlinirea odată cu venirea pe lume a fiicei lor. Andreea a participat la show-ul matrimonial în sezonul 2, iar Radu în sezonul 3. Cei doi s-au întâlnit în afara competiției. Tânăra trecuse printr-un divorț, dar a reușit să-și deschidă inima în fața lui și iată-i acum împreună, mai fericiți ca niciodată.

Citește și: Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit. Cu cine va petrece afaceristul sărbătorile de iarnă

Citește și: Nico va deveni bunică! Fiica ei, Alexandra, este însărcinată și va avea un băiețel: „Mă las de muzică dacă are nevoie de mine'

Citește și: Oxi, adevărul despre experiența Chefi la Cuțite, sezonul 10: „Dacă mă luam după toate vorbele oamenilor…'

Chiar de Crăciun, Andreea și Radu de la Mireasa au devenit părinți, proaspătul tătic imortalizând momentul la scurt timp după ce micuța lor a venit pe lume. Fostul concurent de la Mireasa le-a dat fanilor din social media vestea cea mare prin intermediul unui mesaj emoționant, însoțit de niște imagini pe măsură.

„De Crăciun am primit cel mai frumos cadou posibil. Mulțumesc soției mele pentru această minune odată cu venirea sfântului Crăciun”, a scris proaspătul tătic într-o postare distribuită pe Instagram.

De asemenea, și Andreea a postat pe pagina ei de socializare o fotografie cu micuța, iar fanii i-au felicitat în număr mare.

Andreea și Radu s-au cunoscut întâmplător

Andreea de la Mireasa sezon 2 a intrat în competiție spre finalul ei, special pentru Alexandru, cu care s-a căsătorit în Finală. Cei doi s-au mutat la Pitești, dar relația lor a luat sfârșit de curând. Tânăra a mărturisit că violența partenerului a determinat-o să pună capăt mariajului.

Radu, în schimb, a fost concurent în sezonul 3 și nu a reușit să-și găsească pe cineva, deși a încercat să se apropie de Alina. Povestea de dragoste dintre Andreea și Radu a fost una providențială, deoarece, aparent, a început întâmplător. Cei doi au început să converseze pe Instagram, fără ca el să știe că ea a fost concurentă la Mireasa, în sezonul 2.

Și iată că în ziua de Crăciun Andreea și Radu de la Mireasa au devenit părinți pentru prima oară. De altfel, cei doi au stabilit deja, de luni bune, și ce nume va purta micuța lor.

„Avem fetiță, Eden Maria. Eden vine de la Paradisul din care s-a format Raiul, mi s-a părut foarte special, unic și frumos și am zis gata, ăsta e”, a declarat fosta concurentă de la Mireasa la Xtra Night Show

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton