Cum s-au fotografiat Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc și fiul lor, lângă brad. Iubita antrenorului, super sexy într-o rochie mulată

 Dumba Gabriela
.

Iubita lui Laurențiu Reghecampf a fost super sexy de Crăciun, potrivit unei fotografii postate chiar de antrenor pe contul său de Instagram. Corina Caciuc și-a recăpătat silueta după sarcină, iar la 7 luni de când a născut a îmbrăcat o rochie mulată și foarte scurtă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alături de fiul lor, Liam, Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf s-au fotografiat lângă bradul de Crăciun, iar toți fanii antrenorului de pe Instagram au putut observa ce bine arată iubita lui după ce a născut. Corina a purtat o rochie îndrăzneață, scurtă și mulată, care i-a subliniat silueta.

344344

Primul Crăciun pentru Liam, fiul Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf au marcat primul Crăciun al fiului lor cu o fotografie lângă bradul împodobit. Și dacă Reghe a purtat o bluză roșie, în spiritul Crăciunului, Corina a ales o rochie sexy, tot roșie, la care a asortat cizme albe, lungi.

Fotografia postată de Reghecampf pe contul său de Instagram a strâns 23 de mii de like-uri și sute de comentarii, însă nu toate au fost cu felicitări și urări de bine. Unii dintre internauți au comentat decizia antrenorului de a divorța, iar alții au făcut comparații între Corina Caciuc și Anamaria Prodan.

Foarte mulți, însă, au lăudat-o pe iubita antrenorului pentru felul în care arată, mai ales că a născut în urmă cu șapte luni, o perioadă scurtă pentru ca anumite mămici să-și recapete silueta.

Citește și: Corina Caciuc și Anamaria Prodan au aceleași gusturi la bijuterii scumpe. Cum a fost surprinsă iubita lui Laurențiu Reghecampf, în oraș

Citește și: Cât a fost darul la botezul lui Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Suma e impresionantă

Citește și: Nico va deveni bunică! Fiica ei, Alexandra, este însărcinată și va avea un băiețel: „Mă las de muzică dacă are nevoie de mine'

Liam, fiul Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf, are șapte luni

Liam s-a născut pe data de 19 mai 2022 și a devenit al treilea băiat al antrenorului Laurențiu Reghecampf, după Luca și Bebeto. Reghe a mai avut o fetiță cu Mariana Pfeiffer, pe nume Analisa, care din păcate a murit din cauza unei complicații la inimă. 

Liam, fiul Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf, are șapte luni și aduce multă bucurie părinților săi. Este cel de-al treilea fiu al antrenorului, iar asemănarea dintre bebeluș și tatăl lui celebru este izbitoare. După ce Laurențiu Reghecampf a postat o fotografie cu Liam, pe contul propriu de Instagram, și Corina Caciuc a reacționat în comentarii, numindu-l pe bebeluș „my all'/'totul pentru mine'.

În urmă cu câteva luni, Laurențiu Reghecampf dezvăluia că oricum nu se grăbește neapărat să ajungă iar în fața altarului, pentru a treia oară.

„Urmează, vedem. Nu este… În momentul de față, nu acest lucru este important. Important este Liam, important este să îmi termin divorțul, important este să se termine tot scandalul care este în momentul de față și, așa cum am spus și mai devreme, din toată povestea asta cea mai șifonată a ieșit Corina, a explicat antrenorul, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

„Nu știu dacă trebuie să faci ceva în plus. Cred că în momentul în care există o atracție, lucrul ăsta se vede din ambele părți, adică nu cred că trebuie să fac eu ceva în plus. N-am niciun plan, n-am fost vreun mare Don Juan, adică n-am ce să explic, că nu sunt un Don Juan, nu știu ce să vă spun. Este o întrebare la care nu m-am gândit niciodată, cum cuceresc eu femeile. Cred că ele mă cuceresc pe mine, a mai completat el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton