Ce probleme de sănătate a avut, din nou, fetița cea mică a cuplului Alice Cavaleru - Vladimir Drăghia: "Planuri anulate, nopți nedormite..."

 Dumba Gabriela
.

Fetița cea mică a lui Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia a avut din nou probleme de sănătate, care le-au dat emoții mari părinților ei. Din fericire, Alegra nu a ajuns la spital, dar pentru Alice și Vladimir a însemnat nopți nedormite, griji, planuri anulate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alice Cavaleru le-a povestit celor care o urmăresc pe Instagram că Alegra, fiica sa cea mică, s-a confruntat cu probleme de sănătate, care i-au dat emoții mari. Acesta a fost primul Crăciun pentru Alegra, însă micuța s-a simțit foarte rău și i-a panicat pe părinții ei, care au fost nevoiți să-și anuleze planurile pe care le aveau pentru aceste zile de sărbătoare.

277514175_5573687459314293_8460544836804586741_n-1088×1200-1277514175_5573687459314293_8460544836804586741_n-1088×1200-1

Ce probleme de sănătate a avut Alegra, fiica cea mică a lui Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia

Primul Crăciun pe care Alegra l-a petrecut cu familia ei a fost dat peste cap de problemele de sănătate ale fetiței. Micuța a răcit, dar din fericire nu a ajuns la spital.

„Primul Crăciun al Alegrei a venit la pachet cu prima ei gripă: febră, planuri anulate și trei nopți nedormite, dar măcar e fără internare. Acum deja e mult mai bine și cred că pot spune că am sărit și hopul ăsta. Sper ca 2023 să vină cu sănătate și liniște pentru toată lumea', a povestit Alice Cavaleru, într-o postare distribuită pe Instagram.

Într-o altă postare de pe rețelele de socializare, Alice Cavaleru le mărturisea fanilor că aceste Sărbători sunt și mai speciale, mai ales că a apărut pe lume și micuța Alegra, care a întregit familia.

„Aștept Crăciunul doar ca să ofer toată iubirea mea și să mă bucur. Am primit deja mai mult decât mi-am imaginat vreodată', a scris soția lui Vladimir Drăghia pe rețelele de socializare.

Citește și: Cum au aflat Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia că vor mai avea un copil și cu ce probleme s-au confruntat:'Credeam că are legătură cu infertilitatea'

Citește și: Motivul despărțirii dintre Alex Dobrescu și Cristina Cioran:Ea nu este fericită, eu am fost fericirea ei

Citește și: Cristina Cioran și Alex Dobrescu, scandal în plină stradă. Actrița a izbucnit în plâns, după ce bărbatul a amenințat-o cu Poliția: „Dă-mi cheia’

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au dus-o la spital pe Alegra când avea doar două săptămâni

Nu este prima dată când micuța Alegra s-a confruntat cu probleme de sănătate. La scurt timp după ce a venit pe lume, Alegra a fost diagnosticată de către medici cu septicemie.

„Când avea Alegra două săptămâni, într-o seară, pregătind-o pentru somn, am sesizat că are fața umflată rău pe o parte. L-am anunțat pe Vladimir că plec la spital cu ea și am ieșit imediat pe ușă. A urmat cea mai lungă și urâtă noapte pe care o poate avea o proaspătă mămică.

M-am internat cu ea în spital spre dimineață, după o noapte de așteptare. Făcuse o infecție pe glanda salivară. Diagnostic: parotidită infecțioasă, lucru foarte rar întâlnit la un bebeluș atât de mic.

După cinci zile de tratament, cu o zi înainte să plecăm acasă, au venit rezultatele analizelor: septicemie. Infecția ajunsese în sânge. Urma să mai stăm șapte zile în spital. Alegra trebuia să primească un alt antibiotic conform antibiogramei. Am ascultat vorbele doctorului aproape înghețată' ,a povestit Alice la acea vreme.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton