Andreea Popescu e însărcinată cu al treilea copil: "E obositor, e greu, e minunat"

 Laciu Andreea
.

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei Matache, e însărcinată a treia oară. Frumoasa brunetă și soțul ei sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor fi părinți încă o dată. Cei doi mai au un băiețel, dar și o fetiță, însă așteaptă cu multă nerăbdare să își țină în brațe și cel de-al treilea copilaș.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nu îi este deloc ușor să se descurce, dar fosta dansatoare a Deliei a dezvăluit totuși că se gândește să aibă chiar și mai mulți copii pe viitor, căci își dorește o familie numeroasă. Relația frumoasă pe care o au Andreea Popescu și Rareș Cojoc îi ajută să facă o echipă pe cinste, așa că reușesc să facă față cu succes provocărilor din familie.

andreea-popescu-1andreea-popescu-1

Andreea Popescu e însărcinată cu al treilea copil

Frumoasa brunetă a fost invitată la Antena Stars, acolo unde a povestit cum reușește să se descurce cu doi copii mici, mai ales acum când urmează să devină iar mamă. Andreea Popescu e însărcinată acum cu al treilea copil. Ea se declară pregătită să aibă și mai mulți micuți pe viitor.

‘Este provocator, este frumos, obositor, este greu, este minunat. Foarte multe persoane din social media cu urmăritori mulți sau mai puțin creează un idealism de mame perfecte sau mame care se plâng exagerat de mult. Mai sunt și cele care pozează în mame… că fiecare copil este perfect, că au colici, că este cel mai cuminte, cel mai ascultător și atunci creează frustrări.

Citește și: Ce probleme are Andreea Popescu după a doua naștere: „Sunt în agonie”

Citește și: Andreea Marin, declarații surprinzătoare despre Andreea Esca: „O cunosc dincolo de micul ecran'. Ce crede și despre Teo Trandafir

Citește și: O mai știi pe Andreea Popescu, dansatoarea Deliei? Bruneta și-a schimbat complet stilul de viață și arată diferit. Transformarea este uluitoare!

Citește și: De ce merge Alexandru Ciucu atât de des la Paris, în plin proces de divorț de Alina Sorescu: „Am niște planuri mari'. S-a spus că ar avea o idilă secretă

Și eu le-am simțit, după ce am născut am rămas cu burtă o perioadă și atunci când vedeam mamele acelea suple, creează niște frustrări, că vrei sau nu le vrei. Poate ar trebui să spunem că sunt tot felul de momente grele, frumoase, provocatoare. Îmi doresc mulți copii.”a declarat Andreea Popescu, în exclusivitate la Antena Stars, conform Spynews.ro.

Cum se înțelege cu soțul ei, Rareș Cojoc

Sunt tineri, frumoși și se iubesc la nebunie. Cu toate acestea, viața cu doi copii mici și al treilea pe drum este una solicitantă. Însă, Andreea Popescu a dezvăluit care sunt secretele lor pentru un mariaj fericit.

„Creează discuții între soț și soție, îndepărtarea dintre soți pentru că atunci când apare un copil atenția se axează pe copil. Nu este normal pentru că atâta timp cât relația ta cu soțul este una bună și închegată atunci relația cu copiii este extraordinară.

Atunci când apar discuții și certuri în relații apare o problemă. Chiar zilele astea am plecat doar eu cu soțul meu, pentru a sta doar noi câteva zile. Am fost și cu copiii, însă după am plecat doar noi”, a mai dezvăluit vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton