Alex Bobicioiu, primele declarații după împăcarea cu Simina Loica: "Orgoliul este cea mai mare problemă"

 Raiciu Adriana
.

Alex Bobicioiu, primele declarații după împăcarea cu Simina Loica. Alex Bobicioiu și Simina Loica s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, de-a lungul relației lor. După ultima ceartă, nimeni nu mai credea că cei doi vor fi din nou împreună! Surpriză! Au decis să-și mai acorde o șansă și acesta a făcut primele declarații despre împăcarea cu bruneta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alex Bobicioiu și Simina Loica se cunoșteau de mai mult timp, bărbatul fiind prieten bun cu Alex Zănoagă. Însă, cei doi au început să iasă împreună abia după ce fosta concurentă de la Puterea dragostei s-a despărțit de tatăl copilului ei. De atunci, Bobicioiu și bruneta au trecut prin multe împreună, s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori.

alex-bobicioiu-si-simina-s-au-despartit-motivul-pentru-care-au-decis-sa-puna-punct-relatiei-viata-merge-inainte-1alex-bobicioiu-si-simina-s-au-despartit-motivul-pentru-care-au-decis-sa-puna-punct-relatiei-viata-merge-inainte-1

Recent, după ce au stat despărțiți o perioadă, Simina și Alex au decis să-și mai acorde o șansă. După împăcare, acesta a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat între el și iubita lui.

Citește și: Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au despărțit, din nou:„Nu se mai poate’. Motivul separării

Citește și: Dovada că Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au împăcat.Ce au postat pe Internet

Citește și: Cum arată Raluca Pastramă după a treia sarcină.Fosta soție a lui Pepe este o mămică super sexy!

Citește și:Două femei au descoperit că au fost schimbate la naștere.Ce despăgubire record a primit una dintre ele

Alex Bobicioiu, primele declarații după împăcarea cu Simina Loica

Alex Bobicioiu a vorbit deschis despre relația cu Simina Loica. Acesta recunoaște că orgoliul reprezintă cea mai mare problemă în cuplu. În timp ce iubita lui este mai vulcanică, el este o fire mult mai liniștită. Însă, există momente în care nu ajung la un numitor comun.

„Cred că orgoliul este cea mai mare problema la noi. Simina este mai vulcanica și eu mai liniștit. Nu am cum să spun ce spune. Nu vreau să îmi aduc aminte cum face. Când e fericita, e mai atenta, mai drăgăstoasă.Am simțit fluturi în stomac. Nu puteam să dorm, să mănânc atunci când eram despărțiți. Că ne mai certam noi așa, că avem mici împunsături, dar să nu mai stam așa despărțiți. Niciodată nu am fost convins de despărțire, eram supărat, am spus unele lucruri la supărare. Nu am mai postat la Stories nimic de genul, de ce să agitam pe țoață lumea. Mă bucur că acum sunt aici acasă„, a spus Alex Bobicioiu.

Fosta concurentă de la Puterea dragostei susținea că partenerul său este sunat constant de alte fete, ceea ce și acesta a confirmat. Însă, nu își dorește să aibă vreo legătură mai strânsă cu acele domnișoare, ci doar are conversații normale cu ele.

Da, este adevărat, mă mai caută fetele pe Internet. Dar și pe ea o caută băieții. Am mai descoperit și eu, a mai descoperit și ea. Da, sunt gelos, dar nu la modul ăla exagerat. Cred că acum am fost și puțin gelos și au fost și alte motive. Poate ea nu e atât de geloasa, dar este și ea un pic. Pur și simplu, am avut discuții normale cu o fata, dar nimic cu tenta de relație. Am vrut să o uit, să treacă timpul, dar nu altceva. Da, am ieșit din casa, m-am mai plimbat, am fost la antrenamente. Nu voiam să îmi fac singur rău, a mai subliniat Bobicioiu.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton