Cum s-a afiașat Patrick Mouratoglou cu soția lui, după ce Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc

 Laciu Andreea
.

Antrenorul Simonei Halep le-a dat peste nas celor care au susținut că ar avea o relație amoroasă cu românca. Atunci când au văzut cum au apărut Patrick Mouratoglou și soția lui, după ce au apărut zvonurile răutăcioase despre infidelitatea bărbatului, mulți au considerat că lucrurile sunt cât se poate de clare în privința mariajului celor doi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La scurt timp după divorțul fulger dintre Simona Halep și afaceristul Toni Iuruc, au început să circule niște zvonuri care susțineau că persoana vinovată pentru ruptura dintre cei doi ar fi chiar Patrick Mouratoglou. Nu este pentru prima oară când apar astfel de vorbe despre antrenor. S-a mai spus în trecut că ar fi divorțat de una dintre fostele soții pentru că el avea o relație cu eleva lui de atunci, Serena Williams.

cine-este-sotia-lui-patrick-mouratoglu-1-1cine-este-sotia-lui-patrick-mouratoglu-1-1

Patrick Mouratoglou și soția, apariție de milioane

Antrenorul Simonei Halep și Ada Obilu au împreună două fetițe, în vârstă de 3, respectiv 6 ani. Zilele trecute, cei doi soți au sărbătorit zilele de naștere ale fiicelor lor, iar Patrick a postat și o fotografie foarte frumoasă pe rețelele de socializare. În imagine apar toți patru fericiți, iar Ada poartă o rochie galbenă, care îi scoate în evidență trăsăturile exotice, stând lipită de partenerul ei de viață.

Se pare totuși că zvonurile legate de o aventură amoroasă a lui Patrick Mouratoglou nu i-ar fi picat deloc bine soției lui actuale. Ada ar fi luat măsuri drastice imediat, ba chiar ar fi amenințat că o să o confrunte pe Simona Halep, conform Ego.ro.

„D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun. Poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!', ar fi spus soția lui Patrick Mouratoglou.

Citește și: Simona Halep, primele declarații despre relația cu antrenorul Patrick Mouratoglou: „Datorită lui, am început să cred că încă pot juca tenis la un nivel bun”

Citește și: Vila lui Carmen Harra a fost spartă și incendiată. Ce decizie a luat vedeta: „Am luat cursuri să…”

Citește și: Antrenorul Patrick Mouratoglou, despre relația din teren cu Simona Halep: „A avut încredere sută la sută în mine”

Citește și: Roxana Vancea, fosta iubită a lui Mihai Bendeac, a rupt orice legătură cu actorul: „Nu am mai vorbit de mai bine de trei ani”

Cine este, de fapt, soția lui Patrick Mouratoglou

Patrick Mouratoglou este francez cu origini grecești. Antrenorul Simonei Halep este căsătorit cu Ada Obilu, din Franța. Femeia este extrem de discretă atunci când vine vorba despre aparițiile în public alături de soțul ei.

Cu toate acestea, apare totuși cu acesta în mai multe fotografii postate de el pe rețelele de socializare. Nu se cunosc mai multe detalii despre viața ei personală ori despre ocupație. Înainte de mariajul cu Ada, antrenorul Simonei Halep a fost căsătorit cu Clarisse, în 2012. Cei doi au avut împreună două fete, însă căsnicia nu a durat prea mult.

Atunci s-a zvonit că motivul divorțului ar fi fost relația amoroasă a bărbatului cu eleva lui de atunci, Serena Williams. Înainte de mariajul cu Clarisse, Patrick Mouratoglou ar mai fi fost căsătorit cu încă o femeie care i-a dăruit un fiu, potrivit Unica. Așadar, antrenorul Simonei Halep are la activ 3 căsnicii, din care au venit pe lume în total cinci copii.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Ego.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton