Ce cadou a primit Andreea Mantea de la fiul ei, cu ocazia zilei de naștere: "A înțeles din prima"

 Raiciu Adriana
.

Ce cadou a primit Andreea Mantea de la fiul ei, cu ocazia zilei de naștere. Andreea Mantea și-a serbat ziua de naștere, marți, 20 septembrie. Prezentatoarea a împlinit 36 de ani și a primit zeci de urări și cadouri din partea celor apropiați. Însă, cel mai special dar a fost din partea fiului ei. Ce i-a dăruit David!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Marți, 20 septembrie, Andreea Mantea și-a sărbătorit ziua de naștere. Îndrăgita prezentatoare de televiziune a împlinit 36 de ani și a primit zeci de urări, dar și cadouri din partea celor apropiați. Însă, cel mai special dar a fost din partea lui David, fiul ei.

andreea-mantea-1-1024×620-1andreea-mantea-1-1024×620-1

Citește și: Andreea Mantea a împlinit 36 de ani. Ce cadou special a primit:”Un an nou începe”

Citește și: Ce suferință o macină pe Andreea Mantea de opt ani: „Încă sufăr, încă plâng’

Citește și: De ce a refuzat Roxana Vancea să se întoarcă în televiziune:'Mi-ar fi foarte greu să…'

Citește și:Noi informații în cazul lui Visarion Alexa.Preotul a contestat măsura controlului judiciar, procurorii insistă pentru arestarea lui

Ce cadou a primit Andreea Mantea de la fiul ei, cu ocazia zilei de naștere

Andreea Mantea se poate declara o femeie împlinită, are o carieră impresionantă și un fiu care îi face viața mult mai frumoasă. David a surprins-o de multe ori și are un ritual special atunci când merge să îi cumpere cadouri.

Are grijă să fie însoțit de familia vedetei, dar ține cont și de dorințele mamei sale, una dintre ele fiind că vrea să primească flori în ghiveci.

„ Îmi face surprize, vorbește ori cu șoferul, ori cu mama, ori cu sora mea. Le spune că vrea să meargă să îmi cumpere ceva de ziua mea. Îi ia o zi întreagă, îi plimbă prin magazine, prin florării, însă ce nu știe el este că banii au o limită! (râde) El ia tot cu banii mei.

Am avut multe relații de-a lungul timpului și relații destul de strânse, fie că era un iubit, o prietenă foarte bună și, în toate aceste relații, am specificat să nu mai primesc flori tăiate, pentru că suferă foarte tare și voi vedea cum se vor usca în câteva zile și pe mine mă doare. Și le-am spus că aș prefera, mai degrabă, să primesc flori în ghiveci cu rădăcină, să trăiască. Și nimeni nu a înțeles asta! Nu am nicio problemă, Doamne ferește, mă bucur că le primesc și pe astea, dar e o durere acolo când văd că încep să moară.

Însă, David a înțeles din prima asta. Îmi aduc aminte, la vârsta de 3 anișori, când mi-a ales un ghiveci. A mers la florărie și toată lumea îi arăta « Uite ia așa, ia buchetul acesta ». Și el zicea: « Nu, nu, că mama vrea așa, la ghiveci »”, a spus Andreea Mantea, în cadrul interviului acordat pentru Kanal D.

Totodată, Andreea a mai recunoscut că zilele de naștere și le serbează altfel, de când în viața ei a apărut David. Însă, acum se simte mult mai împlinită și fericită.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton