Andreea Mantea revine la Puterea Dragostei. Ce alte vedete au fost în cărți pentru postul de prezentatoare

 Dumitrache Laura
.

Andreea Mantea se întoarce la cârma emisiunii matrimoniale Puterea Dragostei, de la Kanal D. Bruneta a prezentat primele două sezoane ale reality show-ului, care au fost filmate în Istanbul, Turcia. Andreea a luat hotărârea de a renunța la proiect pentru a se întoarce în țară. Ei bine, sezonul 5 al emisiunii se va filma în România, iar Andreea este desemnată să fie din nou gazda show-ului.

CITEȘTE REVISTA VIVIA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea a fost înlocuită de Cristina Dorobanțu, care a prezentat ultimele două sezoane ale emisiunii Puterea Dragostei. Producătorii au decis să mute reality show-ului în România. După ce Cristina Mihaela Dorobanțu a acceptat să prezinte știrile la Kanal D, Andreea Mantea pare să prezinte noul sezon.

Andreea Puterea DragosteiAndreea Puterea Dragostei

După un casting lung, cu negocieri intense, producătorii emisiunii ar fi luat decizia ca Andreea Mantea să prezinte noul sezon al emisiunii Puterea Dragostei. Bruneta are o vechime de două sezone cu acest reality-show.

Citește și: Dieta cu care Andreea Mantea a slăbit 10 kilograme, în trecut. Ce alimente nu consumă:”Nu mâncam deloc…”

Citește și: Ce probleme de sănătate mai are Andreea Mantea în afară de boala autoimună:”Nu vreau să mă gândesc că…”

Citește și: Cum se simte nepotul lui Romică Țociu, operat după ce a înghițit două bile magnetice:„A stat cinci săptămâni în spital'

Citește și; Clipele de coșmar prin care a trecut Daniel Buzdugan după ce a luat o armă în mână:„Am avut tendința să apăs pe trăgaci'

Andreea Mantea revine la Puterea Dragostei

După ce Cristina Dorobanțu a acceptat să prezinte știrile matinale la Kanal D, producătorii emisiunii Puterea Dragostei au pregătit un casting lung, pentru a găsi prezentatoarea perfectă pentru reality show. Ei bine, se pare că cea care a primit statutul de moderatoare a sezonului 5, ar fi Andreea Mantea. Bruneta nu este străină de acest proiect, având în vedere că ea a prezentat primele două sezoane ale emisiunii. Potrivit playtech.ro., bruneta revine la cârma emisiunii, deși ea a fost cea care, în urmă cu aproape doi ani, a renunțat la proiect.

Sezonul 5 al emisiunii Puterea Dragostei se va filma în România, iar de această dată, nu ar mai fi o problemă pentru Andreea. În primele două sezoane, Andreea a locuit în Turcia, alături de fiul și bonă. Din cauza lui David, Andreea a decis să renunțe la proiect și s-a întors în România.

Printre numele vehiculate pentru a prezenta emisiunea Puterea Dragostei este si cel al Mirelei Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct. Iar de la Kanal D ar fi fost Ilinca Obădescu, Simona Pătruleasa sau Ilinca Vandici.

Ce salariu va primi Andreea Mantea

Dacă în urmă cu doi ani, Andreea Mantea primea 20.000 de euro lunar, incluzând toate cheltuielile pe care vedeta le negociase, de această dată, salariul este unul mult mai mic. Conform sursei citate mai sus, prezentatoarea tv ar fi dispusă să accepte un salariu mai mic deoarece filmările vor avea loc în România. Astfel, Andreea ar avea timp și pentru alte proiecte.

De când s-a întors în România, Andreea Mantea a mai moderat două emisiuni, realizate de casa ei de producție: „Trăiri cu Andreea Mantea' și „O nouă șansă'. Din păcate, aceasta nu a avut același succes și audiențe.

De ce a plecat, de fapt, Andreea Mantea de la Puterea Dragostei

Andreea Mantea a devenit celebră în urmă cu mai bine de un deceniu, prin prisma unui scandal. Aceasta a fost cuplată cu Andrei Țărdea, un bărbat însurat și cu o soție însărcinată. Deși relația cu fostul consilier a durat doar un an, bruneta a rămas în lumina reflectoarelor. După câțiva ani a fost desemnată să prezinte Puterea Dragostei, dar după două sezoane, vedeta anunța că renunță la proiect.

Am fost îndrumată de Dumnezeu în orice decizie pe care am luat-o, am făcut exact cee ace am simțit. Dumnezeu mi-a fost alături și am simțit că este cea mai înțeleaptă decizie, este, cu singuranță, cea mai bună decizie pentru sufletul meu. Vă mulțumesc din tot sufletul că mi-ați fost alături și m-ați sprijinit enorm cu mesajele voastre de încurajare', a spus Andreea Mantea, în urmă cu doi ani.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton