Magazinul Nab.ro – Reduceri mari la peste 57.000 produse de brand!

 advertising.ringier
.

Un magazin online de sport îți poate oferi multe avantaje, dintre care, mai importante sunt cele financiare. Într-adevăr, economisești bani cumpărând articole sportive de pe Nab.ro. Pe acest site beneficiezi de toate avantajele financiare posibile, economisești timp și bani, având acces la o gamă largă de echipamente și articole sportive la reducere și oferte.   

Reduceri mari la peste 57.000 produse, 100% originale, pe Nab.ro

Deși astăzi înlocuirea unui centru de fitness poate părea aproape imposibilă, totuși cu echipamentele de fitness potrivite de pe Nab.ro îți poți amenaja o cameră în care să faci exerciții acasă. Aici găsești tot ce ai nevoie pentru a face antrenamente și a-ți menține sănătatea corpului. De exemplu, ganterele reglabile de pe acest site sunt profesionale, au o tehnologie unică și ajută în antrenamente la domiciliu.

În acest magazin online poți găsi aparate de fitness de brand, 100% originale, prin care îți poți face o sală de sport la domiciliu. Indiferent ce sport ai decis să practici în mod frecvent, ai nevoie și de un pistol de masaj, pentru eliberarea tensiunii musculare, relaxare și stimularea circulației sângelui. Ideal este să ai grijă de corpul tău și deci să implici și astfel de produse în antrenament, pentru a preveni crampele musculare și epuizarea, în caz de efort mare. 

Pentru a duce antrenamentul de acasă la alt nivel, ai nevoie și de echipamente speciale, de accesorii pentru exerciții cum ar fi: 

  • Gantere Kettlebell reglabile, centură greutăți, roată pentru abdomene
  • Minge gimnastică, saltea, inel pilates
  • Flexor antebraț cu greutate reglabilă, bicicletă spinning profesională
  • Bicicletă eliptică, bandă de alergare, bară tracțiuni
  • Sac de rotație pentru slam ball și cross-training, etc. 

Un accesoriu foarte popular în ziua de azi este coarda de sărit, care este folosită și de adulți și de copii pentru antrenamente. Acest accesoriu este de mare ajutor în antrenamentul cardio, ea va ajuta la arderea multor calorii. Banda de sărit este folosită și de oamenii care practică crossfit (cu exerciții squats, burpees) și box. Există și coardă de viteză mare, pentru cross-training, ce simplifică regimul de antrenament pentru mulți sportivi. 

Pentru a-ți îmbunătăți condiția fizică poți folosi și alte accesorii interesante, cum ar fi de pildă o vestă greutăți de 3kg, 5 kg, 8 kg, 10 kg potrivită pentru orice pasionat de fitness. Alergarea cu o vestă cu greutăți este o provocare interesantă pentru sportivi. 

Fiecare antrenament poate deveni deseori mai solicitant, de aceea sunt recomandate benzi de rezistență, care sunt de mare ajutor. Acestea se folosesc în antrenamente de către sportivii începători și experimentați. Pe Nab.ro poți vedea diferte tipuri de benzi elastice fitness, pentru coapse și fese, pentru întărirea musculaturii, pentru Pilates, Yoga, încălzire, relaxare. 

De asemenea, acest magazin are și produse pentru echilibru, cum ar fi: 

  • Stație de echilibru și tonifierea picioarelor, cărămidă echilibru pentru pilates 
  • Pernă pentru scaunul de la birou ce îmbunătățește postura corpului
  • Disc echilibru pentru prevenirea accidentelor la genunchi și glezne
  • Minge de aerobic pentru exerciții cardio, fitness și stretching, etc. 

Un alt accesoriu pentru acasă sau pentru exerciții în aer liber este coarda de suspensie care poate fi atașată oriunde, în siguranță și care permite realizarea exercițiilor cardio, de forță, folosind greutatea propriului corp. 

Când vine vorba despre sport, hainele nu sunt niciodată suficiente. Dacă îți dorești îmbrăcăminte și încălțăminte pentru sport, vezi colecțiile de pe Nab.ro, care includ: 

  • Bluze, tricouri de alergare, de fotbal, ciclism și alte sporturi
  • Șepci, costume de baie, echipament schi, haine protecție patinaj
  • Căști de protecție, costume sport, etc. 

Pe site-ul Nab.ro poți găsi și o gamă variată de suplimente alimentare preferate de majoritatea pasionaților de fitness, cum ar fi: 

  • Proteine vegane concepute pentru creșterea masei musculare
  • Produse pentru practicanții de bodybuilding, suplimente pentru protejarea articulațiilor
  • Batoane cu proteine de recuperare sportivă și alte produse pentru antrenamente. 

Multe dintre acestea au prețuri avantajoase, se găsesc la reducere și oferte mari. Prin urmare, acum este momentul de a economisi bani și de a avea proteinele necesare pentru antrenamentele sportive viitoare.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton