Cărți de dragoste de la LIBREX, ideale pentru începutul primăverii

 advertising.ringier
.

Încă puțin și ne vom putea bucura de primăvară, de razele jucăușe ale soarelui și de frumusețea naturii. Primăvara suntem mai optimiști, mai veseli și mai energici, iar acest lucru poate fi observat și în preferințele fiecăruia pentru lectură. 

La început de primăvară, îți recomandăm trei carti de dragoste superbe, care se citesc ușor și pe care le vei adora. Le poți comanda de la LIBREX! 

Începem seria de recomandări cu o lectură ușoară, dar pe care o vei îndrăgi de la primele pagini. Este vorba despre Ipoteza Iubirii, de Ali Hazelwood. În primul rând, trebuie să îți spunem că această carte este considerată fenomen în rândul utilizatorilor de Goodreads și Amazon. Protagonista acestei cărți este Olive Smith, o tânără doctorandă, îndrăgostită de biologie. Este o persoană care pune știința înainte de orice, chiar și înainte de dragoste. Astfel, nu crede în relații de lungă durată decât dacă pot fi explicate științific. Buna ei prietenă încearcă să îi explice importanța iubirii, însă Olive nu este convinsă. Totuși, Olive vrea să își convingă prietena că a început o relație și că va fi fericită până la adânci bătrâneți. Numai că neavând o relație, Olive face un lucru neașteptat: se sărută cu primul bărbat care îi iese în cale, nimeni altul decât un profesor de biologie cu o reputație nu tocmai bună. Spre surprinderea ei, profesorul acceptă jocul și se preface iubitul lui Olive. Însă, cum dragostea este întotdeauna surprinzătoare, jocul celor doi va evolua în momentul în care Olive întâmpină dificultăți profesionale. Care va fi parcursul relației celor doi? Cumpăra această carte și află citind pe nerăsuflate! 

Una dintre cele mai așteptate cărți ale ultimului deceniu este Descătușat, de E L James. Autoarea celebrei serii Cincizeci de umbre ale lui Grey a lansat o nouă carte, ce este de fapt volumul Cincizeci de umbre descătușate, în versiunea lui Christian Grey. Cartea prezintă neliniștile lui Christian în preajma nunții cu Anastasia. Are îndoieli că va fi un soț bun, mai ales că tatăl său îi spune constant acest lucru. La neliniștea lui contribuie și fratelui său, care dorește să îi organizeze o petrecere de burlaci, în cel mai nepotrivit moment, iar Anastasia nu dorește să îi jure supunere. Relația dintre cei doi va avea de înfruntat numeroase provocări pentru a menține iubirea. Vor reuși cei doi să rămână împreună? Poți afla comandând această carte! 

Ultima carte pe care ți-o recomandăm astăzi este Scopul. Seria Off-Campus Vol. 4, de Elle Kennedy. Deja este un fenomen internațional, fiind vândută în milioane de exemplare și tradusă în peste douăzeci de limbi. Protagoniștii volumului sunt Sabrina, o tânără studentă ce și-a planificat în detaliu viitorul. Dorește să ajungă un avocat de succes și să scape de trecutul familiei, care nu era tocmai de lăudat. Numai că planurile sale sunt năruite în momentul în care îl întâlnește pe Tucker, un tânăr hocheist care crede în dragoste la prima vedere. Sabrina acceptă doar o noapte de dragoste și află în scurt timp că este însărcinată. Cu toate acestea, nu este ușor de convins, iar Tucker va trebui să lupte pentru a-i demonstra că viața este mai frumoasă în doi. 

Sperăm că ți-au plăcut recomandările noastre și că vei comanda aceste cărți pentru lecturi lejere de primăvară. 


Sursa foto: www.librex.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton