Andreea Mantea, în negocieri cu Antena 1. Ce emisiune ar putea să prezinte

 Stamen Diana
.

Andreea Mantea este în negocieri cu șefii de la Antena 1 pentru o nouă emisiune. Vedeta de la Kanal D ar dori să facă o schimbare la locul de muncă, după ce a renunțat să mai prezinte Puterea Dragostei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Surpriză pentru telespectatori! Andreea Mantea s-ar putea întoarce la Antena 1, după ce ar fi început negoicierile cu șefii trustului, potrivit Cancan. Vedeta și-ar dori să revină la o emisiune pe care a mai prezentat-o în trecut. Andreea Mantea ar putea fi noua prezentatoare de la Mireasa, emisiunea prezentată în prezent de Simona Gherghe.

Andreea Mantea negocieri Antena 1 (2)Andreea Mantea negocieri Antena 1 (2)

După ce a renunțat să mai prezinte Puterea dragostei, emisiunea matrimonială de la Kanal D, vedeta s-a întors în România unde a început un nou proiect. În prezent, Andreea Mantea este gazda emisiunii Trăiri alături de Andreea Mantea, însă ar fi dispusă să renunțe la acest reality show pentru a semna un contract cu Antena 1 pentru emisiunea Mireasa.

Citește și: Gabi Bădălău, scuipat de Claudia Pătrășcanu. De ce nu a putut să-și vadă copiii: „A ieșit într-un mare scandal și țipete'

Citește și: Andreea Mantea, dezvăluiri despre al doilea copil: „Poate o să fac o fetiță și o să îi las cerceii mei”

Citește și: Andreea Mantea, declarații neașteptate despre iubitul misterios: „În momentul în care o relație de dragoste funcționează foarte bine…”

Citește și: Andreea Mantea vorbește despre perioada petrecută în Turcia și motivul revenirii în România: „Mi-am dorit mult ca David să…'

Motivul pentru care Andreea Mantea a plecat de la Puterea Dragostei

După ce s-a aflat că Andreea Mantea nu mai este la cârma emisiunii Puterea Dragostei, speculațiile au început să curgă. S-au vehiculat scenarii dintre cele mai diverse, începând faptul că a fost înlăturată din proiect deoarece a pretins mai mulți bani și încheind cu suspiciunea că vedeta nu se mai înțelegea cu echipa de producție.

Adevărul este însă cu totul altul. Andreea Mantea a decis să plece, de fapt, de la Puterea Dragostei pentru fiul ei. Surse din proximitatea vedetei au afirmat că vedeta a început să-și facă probleme în momentul în care a realizat că David va trebui să înceapă școala, iar programul ei de lucru infernal nu i-ar fi permis să se ocupe de el cum se cuvine, dat fiind că erau zile în care ajungea acasă și la 3 dimineața.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton