Majda, eliminată de la Survivor! Mesajul transmis Faimoșilor: "Nu e doar despre sport, contează să..."

 Cica Cristina
.

Majda a fost eliminată de la Survivor România, după ce a avut cele mai puține voturi din partea publicului dintre cele trei fete nominalizate. Vedeta, chiar dacă îndrăgită de Faimoși, a fost nominalizată de Jador pe criterii sportive și a părăsit competiția. Ce mesaj le-a transmis, în lacrimi, colegilor din echipă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Majda a fost eliminată de la Survivor. Cu două seri înainte, în Consiliu, a fost nominalizată Roxana Nemeș, iar cu o seară înainte fusese nominalizată Elena Marin de către colegii din tabăra roșie.

Majda-1Majda-1

Majda, nominlizată de Jador spre eliminare

După ce Jador a ieșit, din nou, favoritul publicului, a fost nevoit să o nominalizeze pe Majda pe criterii sportive. Artistul a ținut să sublinieze că ține enorm la ea, mai ales pentru că i-a purtat de grijă în tot acest timp, însă a considerat că aceasta ar fi decizia corectă pentru echipă. A menționat că ține la Majda, mai mult decât la toate fetele din echipă și s-a arătat indignat de decizia Faimoșilor de a o vota pe Elena, care, din punctul lui de vedere, este cea mai bună dintre fete.

„O să votez cu Majda, pentru că din punct de vedere sportiv este a doua cea mai slabă fată din echipa asta. Vreau să câștigăm mâncare, fiecare dintre noi are vise. E incorect să votez pe cineva care e bun în competiție și își dă silința pe traseu. Aș fi supărat dacă pleacă Elena Marin, chiar dacă o iubesc mai mult pe Majda. Nu o să votez niciodată în scopuri proprii', spune Jador.

Citește și: Majda, distrusă după ce a fost trădată de Jador, la Survivor:”Am căzut psihic!”

Citește și: Majda de la Survivor a avut 90 de kilograme.Cum arăta atunci și cum a reușit să slăbească

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Majda de la Suvivor și iubitul ei:”Eram ușor sălbatică” / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Măruță, totul despre experiența COVID-19:„Nu ne-am putut feri de boală'. Cum au reacționat copiii / EXCLUSIV

Majda: „Am dat totul până la capăt pentru echipa asta'

Majda se aștepta oarecum să fie nominalizată și să plece, dat fiind că a venit la Consiliu cu bagajul pregătit de plecare.

„Mă așteptam și de data asta, nu mai e un șoc cum a fost prima dată. Am luat ghiozdanul cu mine, alături de colegele mele nominalizate. Aș vrea să-i spun lui Jador că și eu am dat totul până la capăt pentru echipa asta.

Eu am fost aici o luptătoare, nu o floricică. Eu dau oamenilor din jurul meu și am dat și pe teren. Nu m-a deranjat nicodată clasamentul facut că sunt veriga slabă. Nu sunt sportivă dar am venit aici să dau tot ce am mai bun. Nu aș fi vrut să-mi vadă slăbiciunile colegii mei sau să-i trag în jos prin energia mea. Am încercat să le transmit energie bună', a spunea Faimoasa.

Majda, eliminată de la Survivor

Vedeta le-a transmis un mesaj profund Faimoșilor. Nu și-a putut stăpâni lacrimile și a ținut să le mulțumească tuturor pentru sprjinul acordat în timpul competiție și pe traseu.

De asemenea, le-a atras atenția colegilor ei să joace acest joc, dar să nu se lase înșelați să nu permită ca, de fapt, jocul să se joace cu ei. Emoționată, Majda își va strânge curând, din nou, fiica în brațe.

„E un zâmbet pe care încerc să-l înțeleg, să-l ofer, pentru că este important să dai oamenilor din jurul tău zâmbete. Nu vreau să plec cu ochii înlăcrimați, sunt pentru că am dăruit mult în această competiție. Când am plecat de acasă i-am spus copilului că o să stau două săptămâni și vin acasă. Dar cu fiecare săptămână mă trezeam și îmi spuneam că o să fiu din ce în ce mai puternică și o să lupt', a transmis Majda.

Majda: „Știu să încasez înfrângerea'

Majda a acceptat că atât a fost drumul ei în competiție și speră ca, de acum, Faimoșii să fie o echipă unită.

Recunosc că știu să încasez înfrângerea și pentru mine atât a fost să fie. Le spun colegilor mei să aibă grijă să joace acest joc, dar să nu lase acest joc să se joace prea mult cu ei,  să-i transforme, să fie o echipa unită. Survivor nu e doar despre sport, contează să aduci puncte, dar în final tot împreună mâncați. Dacă energia nu bună ajunge altfel mâncarea în stomac.

Mulțumesc colegilor mei pentru fiecare lecție învățată. Nu m-a durut spatele atât de tare că am dormit pe scândură, pentru că m-au încurajat și m-au făcut să înțeleg că eu pot. Și eu chiar pot', a transmis Majda.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton