Gabi Bădălău, scuipat de Claudia Pătrășcanu. De ce nu a putut să-și vadă copiii: "A ieșit un mare scandal"

 Cica Cristina
.

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău ia noi proporții! Cei doi foști parteneri au avut un nou conflict, în urma căruia omul de afaceri ar fi fost scuipat și nu a avut posibilitatea de a-și vedea copiii. Ce s-a întâmplat între cei doi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt protagoniștii unui nou scandal de proporții. Șansele ca cei doi să îngroape securea războiului curând sunt tot mai mici, cei doi băieți ai lor fiind prinși la mijloc.

Ultimul scandal s-a petrecut la Constanța. Gabi Bădălău a vrut să-și ia copiii la București, dat fiind că era rândul lui în weekend să petreacă timp cu ei, după cum au decis magistrații și după cum se arăta în hotărârea judecătorească.

Gabi-Badalau-Claudia-Patrascanu5Gabi-Badalau-Claudia-Patrascanu5

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, un nou scandal

Gabi Bădălău a povestit la Xtra Night Show cum s-au petrecut lucrurile. Ptrecuse timp cu cei doi fii ai săi într-un parc din apropierea casei fostei partenere, iar în momentul în care s-au întors pentru ca cei mici să-și ia lucrurile, artista nu i-ar mai fi lăsat să plece.

Omul de afaceri a povestit, însă, că vedeta a ieșit extrem de nervoasă din casă și a început să se certe cu el. Mai mult, cântăreața l-ar fi scuipat în față, iar Gabi Bădălău nu și-a mai putut vedea copiii.

'Eu am stat la mașină vreo 40 de minute. Am sunat-o de pe telefonul șoferului și i-am zis să sunt la poartă. A ieșit într-un mare scandal și țipete și a făcut acea fază (n.r l-a scuipat) și ea probabil se aștepta să reacționez. Eu nici măcar nu m-am șters.', a povestit Gabi Bădălău la Antena Stars.

Gabi Bădălău a plecat fără copii la București

Gabi Bădălău a subliniat că mama copiilor săi nu respectă decizia luată de autorități și că ambii părinți ar avea dreptul să-și petreacă timp cu băieții. Motivul invocat de Claudia Pătrășcanu a fost că cei mici nu ar mai vrut să meargă cu tatăl lor.

'Lucrurile sunt mult mai importante decât scuipatul. Am o hotărâre judecătoreasă definitivă și irevocabilă, era weekendul meu să-i iau astăzi și să-i duc duminică înapoi. Claudia n-a binevoit să mi dea și cam asta s-a întâmplat. Ea invocă faptul că nu vor copiii.', a mai precizat Gabi Bădălău.

Citește și: Cum a reacționat Iulia Sălăgean, după ce Bianca Drăgușanu a acuzat-o că îi face avansuri lui Gabi Bădălău:”E ironică și falsă!”

Citește și: Instanța a decis totul despre testul antidrog al lui Gabi Bădălău.Claudia Pătrășcanu a pierdut o luptă

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că a refuzat să participe la Survivor din cauza lui Gabi Bădălău:”Mă terorizează că nu sunt lângă copii!”

Citește și: Cătălin Măruță, totul despre experiența COVID-19:„Nu ne-am putut feri de boală'. Cum au reacționat copiii / EXCLUSIV

Claudia Pătrășcanu, în tandrețuri cu un bărbat

Chiar dacă se află în mijlocul unui scandal imens cu Gabi Bădălău și pare că acuzațiile și disputele între cei doi nu se mai termină, Claudia Pătrășcanu a decis că este timpul să își refacă viața.

Se concentrează pe carieră și a lansat recent o piesă nouă și un videoclip interesant. Noua melodie se numește Bolnavă de amor, iar în videoclip se îmbrățișează tandru cu un bărbat.

Am așteptat cu drag să filmez acest clip, am filmat într-un platou și a vrut să las senzația că mă plimb pe străzile din Italia. Acolo am cunoscut și un băiat drăguț, care încearcă să mă curteze, îmi dă flori. Se pare că iubirea învinge întotdeaua. Eu l-am ales pe băiatul din videoclip. L-am ales pe el pentru că s-a făcut o selecție și mi s-a părut mie că ne asemănăm foarte mult.

Este cunoscut în India, este manechin, are o față exotică. Îi mulțumesc că a avut răbdare cu mine că nu mi-a fost ușor să mă las îmbrățișată după o periodă lungă de timp. Eu pot să spun că m-am vindecat, dar am sufletul deschis și sunt un om căruia îi place să iubească și să ofere iubire. Nu mi-am închis sufletul de tot. În momentul de față sunt singură, dar nu înseamnă că voi rămâne toată viața singură. Momentan mă gândesc doar să depășesc această perioadă grea din viața mea și mă ocup în continuare de copiii mei minunați’, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton