Andreea Esca, amintiri de la Revoluție: "Moartea lui Ceaușescu era ceva imposibil. Nu ne imaginam că vom scăpa vreodată"

 Cica Cristina
.

Au trecut 31 de ani de la Revoluție! Andreea Esca era o adolescentă în 1989, iar prăbușirea comunismului s-a produs pe când era în liceu. Prezentatoarea Știrilor Pro TV susține că nu a uitat niciodată acele momente și spune cum a trăit totul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Avea 17 ani, elevă la liceu, când a avut loc Revoluția în România. Au trecut 31 de ani de atunci, dar nu a uitat nimic și a rememorat momentele de atunci. Vedeta susține că nu credea că există șanse să se prăbușească comunismul sau ca Nicolae Ceaușescu să moară.

„Cred că pentru fiecare dintre noi, moartea lui Ceaușescu era ceva imposibil, incredibil. Nu ne imaginam că vom scăpa vreodată', a povestit Andreea Esca într-un documentar realizat de Recorder.

Andreei Esca nu i s-a șters niciun moment din memorie senzația apăsătoare care plana asupra țării în anul 1989. Nimeni nu lua în calcul un protest popular și nicidecum căderea comunismului.

Andreea Esca: „A fost un sentiment de eliberare extraordinar de mare”

Andreea Esca a vorbit și despre data de 22 decembrie, când elicopterul în care se aflau Elena și Nicolae Ceaușescu a decolat de pe clădirea Comitetului Central al PCR (CC).

„A fost un sentiment de eliberare extraordinar de mare. Aveam toți senzația că din acest moment puteam să facem orice, puteam să dărâmăm munții și să schimbăm tot.

Eram precum copiii aceia pe care nu-i lași la nicio petrecere, și la prima la care se duc, se îmbată și o iau razna. Cam așa eram și noi după ce a căzut Ceaușescu', a transmis jurnalista.

An greu pentru Andreea Esca

Anul acesta, în plină pandemie, Andreea Esca a avut un an dificil. Vedeta, soțul și unul dintre copii au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

„Da, am fost bolnavă de COVID-19, atât eu cât și soțul meu și unul dintre copii și mulțumită lui Dumenzeu și medicii extraordinar suntem bine și avem un rezultat negativ toți trei.

Andreea-Esca-1Andreea-Esca-1

Lucrurile au fost foarte ciudate, nu știu dacă neapărat complicate, dar niciodată nu te aștepți să ți se întâmple ție și primul care s-a îmbolnăvit a fost soțul meu. Acea de două zile febră foarte mare pe care am asociat-o cu o problemă gastrică, ne-am gândit la o enterocolită, pentru că el de obicei la probleme cu stomacul făcea febră. Mi s-a părut ciudat că era a treia zi în care făcea febră mare aproape de 40 de grade‘, a declarat Andreea Esca.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton