Andreea Marin, Crăciun alături de Violeta și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu: "Stăm la gura şemineului cu un vin fiert"

 Stamen Diana
.

Sărbătorile înseamnă pentru Andreea Marin acasă alături de cei dragi. Vedeta a povestit cum va arăta Crăciunul pentru ea, în acest an greu încercat din cauza pandemiei de coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pentru anul ce vine, Andreea Marin își dorește sănătate. Prezentatoarea de la TVR a povestit într-un interviu pentru Click! ce înseamnă sărbătorile pentru ea. Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, Andreea Marin își sărbătorește ziua de naștere, fiind născută pe 22 decembrie.

Andreea Marin CrăciunAndreea Marin Crăciun

'Sărbătorile sunt mereu acasă, pentru noi. Ne adunăm împreună cu cei dragi la noi acasă, decorăm totul ca într-o poveste, iubesc această culoare, mireasma și căldura sărbătorilor de iarnă. Sunt născută pe 22 decembrie, cu o săptămână înaintea mea e ziua de naștere a fetiței mele, deci e o lună plină de bucurii.', a declarat vedeta pentru sursa mai sus menționată.

Când vine vorba de cadouri de Crăciun, Andreea Marin își dorește sănătate și iubire. De asemenea, prezentatoarea TV adoră să primească scrisori de la cei dragi.

'Îmi doresc sănătate și iubire, pace în suflet și sentimentul de „împreună”. Le-am și spus celor dragi, nu vreau cadouri, cel mai frumos dar pentru mine e când ei îmi scriu. Păstrez toate scrisorile lor scrise cu sufletul, ele mă încarcă, îmi dau putere, mă fac să simt iubire.', a mai spus Andreea Marin.

Citește și: Raluca Pascu, primele declarații despre divorțul de Pepe: „Nu există decât doi vinovaţi'

Citește și: Viviana Sposub și Andreea Bălan, întâlnire față în față. Imaginile au devenit publice: cum a reacționat iubita lui George Burcea

Citește și: Cristina Joia de la „Visuri la cheie', lovită de un vecin:„Mi-a dat un pumn în ficat. Își bătea soția'

Citește și: Vloggerița Irina Deaconescu și-a schimbat viata radical de când a devenit mamă.Când va avea loc botezul și cine vor fi nașii fetiței / EXCLUSIV

Andreea Marin, Crăciun alături de Violeta și Adrian Brâncoveanu

Adrian Brâncoveanu o ajută pe Andreea Marin când vine vorba de decoratul casei în care locuiesc împreună. Vedeta a povestit cum arată un Crăciun alături de iubitul ei, dar și de fiica sa, Violeta.

'Da, tradiţia e că decorăm împreună grădina şi căsuţa, şi brăduţii, mai mici şi dolofani. Stăm la gura şemineului cu un vin fiert, aşteptăm cu drag bunătăţile de Sărbători să ne adune pe toţi în jurul mesei, ajunul e o seară a bucuriei pentru noi. Copiii ne cântă, dansează, ne spun glume sau poezii, e o atmosferă minunată. Nu ne-am dori nimic mai mult, nici cadouri preţioase, ceea ce e pregătit cu sufletul are o valoare inestimabilă pentru noi.', a spus Andreea Marin.

Violeta își face mama mândră în orice moment. Deși fiica ei încă nu a făcut lista pentru Moș Crăciun, Andreea Marin a pregătit o parte din cadouri.

'Sigur că petrecem Crăciunul împreună. Aștept să îi scrie scrisoarea Moșului, că fată bună și cuminte e, am mare bază în ea, învață singură, fără ajutorul meu, și încă foarte bine, mă ajută, e un om de bază și e… Dragostea mea! (…) Am pregătit daruri pentru toată lumea, mie îmi place să fac bucurii, să mă gândesc profund la ce i-ar bucura pe cei dragi, nu să iau orice, doar ca să existe un pachet sub brad. Semnificația contează.', a declarat prezentatoarea de la TVR.

Atunci când a fost întrebată ce își dorește de la iubitul ei, Andreea Marin a răspuns că fiecare zi alături de Adrian Brâncoveanu este un dar. 'Fiecare zi alături de el e un dar. Bunătatea e darul cel mai de preț, credința care ne leagă, ajutorul  reciproc. De aici, s-a născut iubirea.', a spus vedeta.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton