Teo Trandafir pregătește un meniu atipic de Sărbători: "Crăciunul este despre altceva, nu despre tăiatul porcului!"

 Dumba Gabriela
.

Teo Trandafir încheie într-un mod atipic un an cum nu se poate mai… atipic. Vedeta Kanal D a renunțat la toate planurile pe care le făcea, de obicei, pentru Sărbătorile de iarnă și va petrece Crăciunul acasă, cu un meniu – ați ghicit! – atipic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir mărturisește că nu a avut un an tocmai ușor, date fiind restricțiile impuse de pandemia COVID-19, accesul limitat sau chiar oprit la anumite activități normale până acum, lipsa vacanțelor… Partea pozitivă a fost, în schimb, aceea că a petrecut mai mult timp împreună cu fiica ei, Maia, care a făcut și ea școala online.

Teo-Trandafir-5Teo-Trandafir-5

Sărbătorile de iarnă le vor găsi acasă pe Teo și fiica ei, ca pe majoritatea românilor, însă acest lucru nu-i displace, ba dimpotrivă.

„Voi petrece acasă, ca toată lumea. Niciodată nu am fost fost un fan al marilor chermeze. Înainte mergeam la un hotel unde mă feream de „pofticioși”, ne bucurăm de timpul petrecut împreună, ne uitam la televizor. Crăciunul este despre altceva, nu despre tăiatul porcului și mâncăruri. Are un substrat spiritual, este o perioadă de cumpătare!”, a declarat Teo pentru Click!.

Teo preferă souvlaki în locul sarmalelor

După un an aglomerat și multe filmări pe sfârșit de an, Teo Trandafir spune pas gătitului și va comanda mâncarea de pe masa de Crăciun. Nu va merge pe linia tradițională în acest an și va ocoli sarmalele, caltaboșul și cârnații. În schimb, a decis împreună cu Maia să comande mâncare grecească.

„Voi comanda, am mulți prieteni care livrează. Este posibil ca de Crăciun să mâncăm grecește, pentru că suntem amatori de mâncare ușoară și avem un restaurant grecesc foarte bun în zonă, în care avem încredere. O să mâncăm plăcintă cu spanac (spanakopita), kokkinisto (tocană de vițel în sos de roșii) și ce ne vor mai propune cei de la restaurant.”, spune Teo.

Ce-și dorește Teo de la Moș Crăciun

„Mi-aș dori să fiu convinsă și liniștită că lucrurile vor fi bune, așa cum spune Maia mereu. Că vom avea un an în care vom munci, ceea ce înseamnă că suntem sănătoși, pe picioarele noastre și că totul este aproape bine. Vreau să pot munci.”, a mai spus Teo.

Citește și:

Ce bărbat celebru a cerut-o de soție pe Oana Zăvoranu: „E un tip foarte mișto!” De ce l-a refuzat

Oana Radu arată senzațional în lenjerie intimă, după ce a slăbit 65 de kilograme! Ce dietă a ținut concurenta Bravo, ai stil!

Cum arată și cu ce se ocupă Andreea Liptak, la 8 ani după ce a plecat de la PRO TV: „Nu sunt nostalgică”

Ce mănâncă Teo Trandafir după ce a slăbit 63 de kilograme

Teo a dezvăluit în VIVA!, în urmă cu ceva timp, că îşi umple farfuria cu tot ce pofteşte, doar că respectiva farfurie este cât una de la ceşcuţa de cafea.

„Sunt foarte atentă la ceea ce mănânc, echilibrat şi întotdeauna aceeaşi cantitate. Îmi umplu farfuria, dar farfuria mea este cât cea de la ceşcuta de cafea.„, ne-a spus Teo Trandafir.

În 2011, Teo Trandafir a fost la un pas de moarte, din cauza unei pancreatite grave. A fost operată de două ori și doar printr-o minune trăiește astăzi. Doi ani mai târziu, după ce s-a recuperat complet, vedeta TV a fost supusa unei interventii de micșorare a stomacului. În doar un an de la acestă operație, respectiv 2014, Teo deja impresiona printr-o transformare spectaculoasă a siluetei.

„Eu nu respect orele de masă, pentru că nu am cum. Puțini știu că dimineață pun în gură doar două feliuțe mici de pâine, iar la prânz o ciorbă o descânt în… două ore! Dimineață, mănânc același lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva. Întotdeauna, îmi pun pe farfurie două feliuțe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluță și o apişoară și gata. Uneori, mai aștept la pomană, poate mă mai cheamă și pe mine cineva, să mănânc o… jumătate de biscuit!’, a mărturisit cu sinceritate Teo Trandafir, pentru wowbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton