Andreea Esca a izbucnit în lacrimi, la TV. Ce surpriză i-a pregătit Cătălin Măruță: "S-a hotărât să ne facă să..."

 Raiciu Adriana
.

Andreea Esca a izbucnit în lacrimi, la TV. Recent, a fost ziua de naștere a Andreei Esca, motiv pentru apropiații i-au pregătit fel și fel de surprize. Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, prezentatoarea a avut parte de un moment neașteptat, întrucât o persoană importantă din viața ei și-a făcut apariția. Iată cum a decurs întreaga întâlnire, dar și ce a spus vedeta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de televiziune din țara noastră. În data de 29 august 2022, jurnalista a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani. Ei bine, aceasta a decis să-și sărbătorească ziua de naștere în weekend, așa că și-a luat cei mai buni prieteni și familia și au plecat împreună într-o destinație de vis, mai exact Turcia.

andreea-escaandreea-esca

Pe contul de socializare al vedetei au apărut mai multe imagini de pe un vas de croazieră, care a fost închiriat special pentru petrecerea de ziua sa. Ulterior, distracția a continuat la un hotel de lux din Istanbul. Totuși, când credea că surprizele s-au terminat, Andreea Esca a avut parte de un moment neașteptat la TV. S-a revăzut cu o persoană dragă din viața ei și a izbucnit în lacrimi imediat cum a văzut-o.

Citește și: Cum a slăbit Andreea Esca 6 kilograme. Ce dietă a ținut: „Cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine’

Citește și: Andreea Esca a împlinit 50 de ani.A petrecut la Istanbul, pe ritmuri orientale, cu 70 de invitați

Citește și: Dani Mocanu a fost plasat în arest la domiciliu, după bătaia din benzinărie.Primele declarații ale manelistului: „Sunt nevinovat’

Citește și: Celia și-a botezat fiica. Primele imagini de la eveniment:'Ești minunea noastră de la Dumnezeu'

Andreea Esca a izbucnit în lacrimi, la TV

După ce s-a întors din Turcia, acolo unde și-a serbat ziua de naștere alături de 70 de persoane, Andreea Esca a avut parte de o altă surpriză. A fost așteptată de colegii ei cu baloane, tort și muzică, iar Cătălin Măruță a adus în emisiune o persoană extrem de dragă jurnalistei. Mai exact, în fața sa și-a făcut apariție fosta învățătoare.

'E foarte important ca cei mici să aibă educatori cu har, ei pot fi mai importanți decât părinții. Pentru mine, doamna Stavăr a fost ca a doua mamă. Cred că acum are 84 de ani, mai mare ca mama', a spus Andreea Esca la TV.

Andreea Esca a izbucnit în lacrimi imediat cum și-a văzut fosta învățătoare, fără să mai țină cont că era în direct, la TV.

'S-a hotărât să ne facă să plângem, Cătălin. Probabil e de la vârstă. Sunt nora doamnei, așa era prevăzut, dar nu ne-am mai înțeles. Așa ziceam noi două pentru că are un băiat foarte frumos, care era mult mai mare ca mine atunci. Stăteam vis-a-vis, ne duceam împreună la școală, veneam de la școală. Eu îi mulțumesc pentru tot, pentru pasiunea mea pentru teatru, este clar că de aici a pornit, m-a învățat să vorbesc bine, clar, corect. O să se bucure mama mea că ne vede la televizor', a spus Andreea Esca despre învățătoarea sa, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Ce mesaj i-a transmis învățătoarea

Cadrul didactic a avut numai cuvinte de laudă la adresa prezentatoarei și chiar a subliniat faptul că rămâne eleva ei preferată din toate timpurile.

'Așa te-am învățat eu, să plângi? Nu, să râzi, să petreci. Am ales-o șefa clasei, colegii o iubeau foarte mult, era iubită de familia mea, era invitata mea mereu la teatru, stătea în banca întâi, pe rândul de la mijloc. Ea rămâne preferata mea dintre eleve', a declarat și doamna învățătoare.

sursă foto- Instagram și Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton