Margherita de la Clejani, prima apariție la o petrecere, după ce a fost atacată pe stradă. Cine a însoțit-o

 Dumitrache Laura
.

Margherita de la Clejani a trecut prin momente cumplite. În urmă cu câteva zile, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a fost victima unui agresor. Vedeta a fost atacată pe stradă, chiar în centrul Capitalei. După ce a fost externată, Margherita a vrut să uite momentele prin care a trecut și a mers la o petrecere împreună cu mama ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Margherita de la Clejani a fost victima unui atac în plină stradă. În urmă cu câteva zile, în timp ce se plimba prin centrul Capitalei, artista și o altă fată au fost agresate de un bărbat care se plimba cu trotineta. Margherita a fost înjunghiată în zona bustului cu o lamă. Tânăra a trecut prin momente cumplite, dar medicii au decis să o externeze.

margherita si vioricamargherita si viorica

Margherita a trecut prin momente îngrozitoare dar se pare că vrea să uite cu orice preț întreg evenimentul. Vedeta a mers la o petrecere alătuir de Viorica de la Clejani, pentru a uita drama prin care a trecut. Cele două au fost surprinse la masă, iar Viorica a avut grijă ca fiica ei să fie în siguranță.

Citește și: Primele imagini cu Margherita de la Clejani după ce a fost la un pas de moarte. Are bustul bandajat:”Am fost înjunghiată în inimă de un criminal în serie!'

Citește și:Margherita de la Clejani, primele declarații după ce a fost înjunghiată de bărbatul cu trotinetă:”Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt încă în viață!”

Citește și:Dani Mocanu a fost amendat cu 20.000 de euro și a primit interdicție în Târgu Mureș. Tatăl manelistului:„Mereu vin la mine diferite mașini'

Citește și:Maestrul bucătar Gheorghe Vatafu a murit la 82 de ani.A participat la Chefi la Cuțite, sezonul trecut

Margherita de la Clejani, prima apariție la o petrecere, după ce a fost atacată pe stradă

Margherita de la Clejani a trecut prin momente de groază, în urmă cu câteva săptămâni. Vedeta a fost înjunghiată pe stradă de către un bărbat care mergea cu trotineta. Fiica lui Ioniță de la Clejani a avut nevoie de interventia medicilor, fiind externată în urmă cu câteva zile.

Pentru a uitat coșmarul prin care a trecut, Margherita de la Clejani a mers la o petrecere. Artista a fost însoțită de mama ei, Viorica de la Clejani, care s-a asigurat că nu i se va mai întâmpla nimic fetei sale. Cele două au fost surprinse la masă, în timp ce vorbeau și se bucurau de moment.

Margherista de la Clejani, înjunghiată pe stradă

În urmă cu câteva săptămâni, Margherita avea să treacă prin momente de groază. Vedeta se plimba liniștită pe străzile din București când un bărbat aflat pe motocicletă a înjunghiată în sân. Ulterior, Marga a gost transportată la spital unde a primit îngrijrile necesare. Din fericire, nu a suferit leziuni grave și a cerut să se externeze, pentru a se trata acasă. Viorica de Clejani a fost extrem de îngrijorată, postând mai multe mesaje pe rețelele de socializare, fiind revoltată de tot ce s-a întâmplat. De asemenea, Margherita a făcut acuzații grave dure la adresa atacatorului ei, despre care spune că ar fi un criminal în serie. O fată de 17 ani a fost și ea atacată de același bărbat.

'Nu am fost înţepată cu o lamă. Am fost înjunghiată, fraţilor, în zona inimii, de un bărbat pe care eu îl bănuiesc a fi criminal în serie pentru că nu sunt singura atacată şi care este încă în libertate', a declarat Margherita de la Clejani în urma atacului la Antena3.

Viorica de la Clejani: „Dacă erau copiii voștri în locul Margăi”

Într-o postare pe Instagram, Viorica de la Clejani a oferit mai multe detalii despre atacul asupra fiicei sale. Ea a arătat și obiectul care a fost scos din sânul fiicei sale. Vedeta s-a declarat revoltată după cele întâmplate. „Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele! Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul!', a scris Viorica de la Clejani pe Instagram.

Viorica de la Clejani a reclamat că a primit mesaje cu ură după ce s-a aflat că Margherita este una dintre cele două victime ale bărbatului. „Dacă erau copiii voștri în locul Margăi?! Cum puteți să vorbiți în halul ăsta?!, a mai scris Viorica de la Clejani.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton